امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(18-01-2014، 22:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم میدونم اخلاقم خوبه = گنده خخخخخخ Big Grin

T_T

مـن بـرم بخـوابم احمـد . .ولـی . . |: وللش !!

خدافس شبتون دامداران . . خواب لولو خورخوره ببینیـد T_T !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 136
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، ★MoRpHeUsS★
آگهی
شعری که من قبل از امتحان می خونم :بیخیال فردا! بیخیال فردا! وشعری که بعد از امتحان میخونم :مخور غم گذشته!
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 136
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-01-2014، 22:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:32)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:29)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ملیتا

قرار شد هروقت شوهر کردم یه بچه هم بیارم
داوطلب میشی؟؟؟

ارررررررررررررررررره مامان جووووووووووووون

نه بذار من شوهر کنم اینجوری بقیه فکر بد می کنن^_^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

ملیتا به درخت تکیه ندادی کهBig Grin

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-01-2014، 22:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

T_T

آیسآن حداقل تو پ خ بهم بگو باشه ! Angel crying crying Big Grin
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
توی مطب ارامش خودتونو حفظ کنید از این سوتی های ناب ندیدBig Grin
:اقای دکتر اسهال ب روتون گلاب دارم:|
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
شوما ها دارین چی کار میکنید هی شوهر بگیرم زن بگیرم بچه بگیرم هر کار مکینید ما را هم وارد بحث قرار دهید
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-01-2014، 22:36)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا به درخت تکیه ندادی کهBig Grin

نه تو این برفا کی میره زیر درخت>_<
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(18-01-2014، 22:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

T_T

آیسآن حداقل تو پ خ بهم بگو باشه ! Angel crying crying Big Grin

ایشاالله |: فردا :| بهم یادآوری کن که بگم :| |: اینجا برا دوستان بد آموزی داره منم برم بخوابم |: :| !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 136
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-01-2014، 22:36)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:35)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:32)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:29)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ملیتا

قرار شد هروقت شوهر کردم یه بچه هم بیارم
داوطلب میشی؟؟؟

ارررررررررررررررررره مامان جووووووووووووون

نه بذار من شوهر کنم اینجوری بقیه فکر بد می کنن^_^
اره حفظ ابرو کنیمBig Grin

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان