امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(20-07-2021، 21:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 19:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لفت میدم و دیگه نمیام Telegh_01

موزاییک نرو 
فلش بدون تو کمر نداره Telegh_44

الان این چه حرفی بود واقعا ؟
شما باید پاسخ گو باشید!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(20-07-2021، 21:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 19:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لفت میدم و دیگه نمیام Telegh_01

موزاییک نرو 
فلش بدون تو کمر نداره Telegh_44

به کمر فلشخور چی کار داری ._.
کمر فلشخور اهورا خدابیامرز بود
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
-___-

اخطار بدم؟ :>
میشه میشهههه؟؟؟ *-*
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
حسام عزیزممممم
 سپاس شده توسط Mohlek
عاقا ناموصا آدم آزادی بیان نداره

حسین داش بیا پیوی بوست کنم

(20-07-2021، 22:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام عزیزممممم

حسین داداشمی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
#سانسورچی
#صدا سیما
# VENUS
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ραтяιcια ، Prometheus
اخطار میدما kaffe2
 سپاس شده توسط Mohlek ، ραтяιcια ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel* ، Prometheus
(20-07-2021، 22:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار میدما kaffe2
اینکه در ویرایش نوشتی حسین داداشمی
شبیه اینه که بگیم تو مزرعه مشغول کار و شخمم اگر که محصول نمیده به من چه! Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus
(20-07-2021، 22:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2021، 22:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار میدما kaffe2
اینکه در ویرایش نوشتی حسین داداشمی
شبیه اینه که بگیم تو مزرعه مشغول کار و شخمم اگر که محصول نمیده به من چه! Telegh_01

kaffe2

بَده ؟ دارم عشق و محبت بینتونو زیاد میکنم
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
عاقا اول هدف بزارین بعد سوراخ سوراخ کنید[توفنگو منظورم بود] Telegh_01
حسام بازم آتیش بازی کردی؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان