امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°•

(15-05-2020، 0:28)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما والا انگولکش کردید ، از شرایطش خبر دارید باهاش ادامه دادید و تحریکش کردید:|
نمیدونم به سن و تجربه شما فکر کنم یا اینکه شمام داشتین شیطونی میکردید.

که اینطور !
همون پس بهتره اینجا آنلاین نشیم خدایی نکرده چنین افرادی تحریک نشن برای دعوا :>
یاعلی.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، امیر‌حسین ، ßяɪcε ، sober ، Sirvan10_a ، @پوریا@
آگهی
(15-05-2020، 0:28)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 0:27)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 20:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2020، 20:22)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایموجی خمیازه واقن کم داره اینجا :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•°•گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۱•°• 136

مرسی بابت زحمات شبانه روزیت در تامین ایموجی های مورد نیاز بچه ها

خواهش میکنم ، قابل نداشت.

حالا این خمیازه قبل از خوابه ازینا که حوصله آدم سر رفته خمیازه میزنه داشتی بزاری واسمون بازم ممنونت میشم من:|
 سپاس شده توسط Faust ، م‍حمّد ، Sirvan10_a
(15-05-2020، 0:33)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا این خمیازه قبل از خوابه ازینا که حوصله آدم سر رفته خمیازه میزنه داشتی بزاری واسمون بازم ممنونت میشم من:|

این دیگه سخته .
شرمنده‌ی سیبیلات شدم ! :<
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Sirvan10_a
(15-05-2020، 0:24)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس فردا...

(15-05-2020، 0:20)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 0:15)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه عاقا محمد .. کاربر حرفه ای شدین! Big Grin  Cool
احسنت به ادبت که هنوز قبل از آوردن اسمم "آقا" میاری Telegh_51

مرسی
فقط من اقا محمد صداتون میکنم نه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، Sirvan10_a
(15-05-2020، 0:33)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 0:28)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما والا انگولکش کردید ، از شرایطش خبر دارید باهاش ادامه دادید و تحریکش کردید:|
نمیدونم به سن و تجربه شما فکر کنم یا اینکه شمام داشتین شیطونی میکردید.

که اینطور !
همون پس بهتره اینجا آنلاین نشیم خدایی نکرده چنین افرادی تحریک نشن برای دعوا :>
یاعلی.

اگه اینجور صلاح میدونید که چه عرض کنم ! (صلاح خوبش را خسروان دانند)

شب بخیر
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(15-05-2020، 0:34)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2020، 0:33)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دیگه سخته .
شرمنده‌ی سیبیلات شدم ! :<

نه عزیز من , دشمنت
ازینا که میخوای ب طرف بفهمونی خیلی محترمانه البته لطف کنن ساکت شن چی ؟
 سپاس شده توسط Faust ، Sirvan10_a
عاقا روحم بعد چند ساعت میره
بروو دیگه .. من میترسمTelegh_49
Karlina
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
@"ѕмσкє"
واقعا ما انقدر بیکاریم که بشینیم سر به سر یه بچه ۱۴ ۱۵ ساله بذاریم؟
توهین که فقط به حرف و رفتار نیست
توهین گاهی اوقات به شعور آدمه
این آقا رو از بس لی به لالاش گذاشتیم و هرچی گفته کوتاه اومدیم هر توهینی که میخواد می کنه
احترام که اصلا نمیگم...توقع ندارم ازش ولی توهین؟!
بارها توی پ.خ باهاش حرف زدیم
توضیح دادیم
بدتر شد
هر سری کوتاه اومدیم و گذاشتیم پای سنش
چشم پوشی کردیم که الان بهش بگیم بالا چشمت ابروئه بهش بربخوره؟!
من کاری به دروغاش ندارم ولی تو خودت چقدر کوتاه اومدی؟!
هر سری یه داستانی شروع کرده و آخرش همه ی ما بودیم که بدهکار شدیم!
یکم روش فکر کن..
واقعا داره خسته کننده میشه!
ما بهش چیزی نگیم طعنه ها و تیکه هایی که به ما می انداختو چیکار کنیم؟!
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، ßяɪcε ، Faust ، Sirvan10_a
(15-05-2020، 0:37)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عزیز من , دشمنت
ازینا که میخوای ب طرف بفهمونی خیلی محترمانه البته لطف کنن ساکت شن چی ؟

سپاس شده توسط sober ، RedSparrow ، م‍حمّد ، Sirvan10_a
من میگم خونارو پاک کنیم جسدو تو یه کیسه جا کنیم بعد خاک کنیم تو هر بیابونی این اطراف
ناشناس
 سپاس شده توسط RedSparrow ، م‍حمّد ، Sirvan10_a ، @پوریا@

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان