امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 339

اره
اینجا شباش قشنگه
 سپاس شده توسط red_Queen ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
فلش خور شبها یه تعداد افراد خاص داره انلاینن
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط Sirvan10_a
(20-03-2020، 1:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روش غیرتی ام؟!
پیش پیش مبارک:-P
البته پساپس هم مبارک...خخخخخخخ

مگه ختر هاهم غیرتی میشن من فکر میکردم فقط ما پسر غیرتی میشیم
 سپاس شده توسط red_Queen
ممد داستان مخ زنی چیه هی تو و صدرا میگین؟؟

(20-03-2020، 1:40)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 1:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روش غیرتی ام؟!

خخخ
تولد ما مانت مبارک عزیزم

مرسیییییی فدات شم (((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط red_Queen ، Sirvan10_a
شبا میاد اینجا کمین میکنه تا یکی اومد شکارش میکنه.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(20-03-2020، 1:42)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روش غیرتی ام؟!

مگه  ختر هاهم غیرتی میشن من فکر میکردم فقط ما پسر غیرتی میشیم

اره چرا نشن
اونجایی که گفتیو خوندم Big Grin
خیلی باحال بود خدایی خیلی خندیدم چرا بعضی ها واقعا اینجورین
اگه اینجوریه من خواهر یکی از عضو بی تی اسم Big Grin
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط Sirvan10_a
بچه ها کسی شماره این پسره پرهام رو نداره

بگید برگرده یکم ما بخندیم اه

حوصلم سر رفت

(20-03-2020، 1:48)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 1:42)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روش غیرتی ام؟!

مگه  ختر هاهم غیرتی میشن من فکر میکردم فقط ما پسر غیرتی میشیم

اره چرا نشن
اونجایی که گفتیو خوندم Big Grin
خیلی باحال بود خدایی خیلی خندیدم چرا بعضی ها واقعا اینجورین
اگه اینجوریه من خواهر یکی از عضو بی تی اسم Big Grin

الانم به قول مهسا رفت برای عموره شرعی و دینیش
 سپاس شده توسط red_Queen
(20-03-2020، 1:45)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:43)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید از بین دوتا گزینه ها یکیشو انتخاب کنی گزینه سه ای وجود ندارد
1-میخوای با چاقو بکشمت یا با گلوله؟   گلوله دردش کمتره!
2- میخوای بهت 100 درصد اخطار بدم یا محرومت کنم؟ یاا خداا!
3-قلب قورباغه میخوری یا زبون میمون؟ قلب قورباقه لطفا : Big Grin
4-من رو بیشتر دوست داری یا پسر بابای منو؟ (من داداش ندارم) شمارو Undecided
5-منو خیلی دوست داری یا زیاد دوست داری؟ :-| زیاد
6-با زشت ترین مرد جهان (ولی باوفا)ازدواج میکنی یا با خائن‌ترین(ولی زیبا)؟ گفته بودم قصد ادامه تحصیل دارم ک
7-وسپای دوست داری یا از اون ماشین جدیدا؟ وسپای چیه؟؟؟ Undecided
8-بنظرت من بهترین فردم یا از من بهتر وجود نداره؟ بهترین فرد
جالب بودن نه؟ نه
هدف چی بود واقعا ؟

چند درصد ممدو دوست داری؟
1%
اقا گفتم گزینه سه‌ای وجود نداره که!
واسه منم از این شکلکا میذاشتی سنگین تر بود Undecided
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Sirvan10_a ، لــــــــــⓘلی
(20-03-2020، 1:52)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 1:45)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2020، 0:43)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید از بین دوتا گزینه ها یکیشو انتخاب کنی گزینه سه ای وجود ندارد
1-میخوای با چاقو بکشمت یا با گلوله؟   گلوله دردش کمتره!
2- میخوای بهت 100 درصد اخطار بدم یا محرومت کنم؟ یاا خداا!
3-قلب قورباغه میخوری یا زبون میمون؟ قلب قورباقه لطفا : Big Grin
4-من رو بیشتر دوست داری یا پسر بابای منو؟ (من داداش ندارم) شمارو Undecided
5-منو خیلی دوست داری یا زیاد دوست داری؟ :-| زیاد
6-با زشت ترین مرد جهان (ولی باوفا)ازدواج میکنی یا با خائن‌ترین(ولی زیبا)؟ گفته بودم قصد ادامه تحصیل دارم ک
7-وسپای دوست داری یا از اون ماشین جدیدا؟ وسپای چیه؟؟؟ Undecided
8-بنظرت من بهترین فردم یا از من بهتر وجود نداره؟ بهترین فرد
جالب بودن نه؟ نه
هدف چی بود واقعا ؟

چند درصد ممدو دوست داری؟
1%
اقا گفتم گزینه سه‌ای وجود نداره که!
واسه منم از این شکلکا میذاشتی سنگین تر بود Undecided

چرا همه سوالاشون از من زیاد بود؟
ولی اشکال نداره بپرسید تا سال تحویل حوصلم سر میره Wink
چشمممم الان میرم براتون Undecided میزارم Big Grin
Karlina
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
شرمنده نکن توروخدا
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان