09-06-2020، 19:51
مَرا کجآی خیآلِ بی خیالت نشانده ای ؟ ..
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه هشتم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
09-06-2020، 19:51
مَرا کجآی خیآلِ بی خیالت نشانده ای ؟ ..
09-06-2020، 20:16
Massage
Dad: سلام پسرم امشب زود بیا خونه واسه خارج رفتنت موافقت کردیم (: Mom: پسرم امشب زود بیا خونه قورمه سبزی درست کردم... Mitra: داداشی امشب نیا خونه... پاکت سیگارت و بابا پیدا کرده!
09-06-2020، 20:22
گآهی .. ،
دلم برای خودم تنگـ می شود .. دائم برآی تو ... !
09-06-2020، 21:23
اینجا زمین است ....
ساعت به وقت انسانیت خواب است! عجب موجود سخت جانی است دل...! هزاربار تنگ می شود، می شکند، می سوزد، میمیرد و باز هم می تپد!
09-06-2020، 22:14
دل نبند که تش تلخیه ((:
09-06-2020، 22:19
چقدر جاده ی دلم لغزنده است ،
چقدر ابر چشمانم بارانی است .. ، چقدر هوای بی " تو " برایم نفس گیر است .. چقدر مَن ، " تو " را کم دارم .. آری هوای من بی تو .. این چنین است .. !
09-06-2020، 22:49
همین که دوم شخص مفرد خطاب شدی ،بدان قضیه دارد جدی می شود !
همین که از کار های شبانه روزیَش برایت حرف زد ، بدان علاقه ای هوسِ نشستن اطراف رابطه تان را کرده است . همین که بله اش شد " جانم " به مرز نزدیک می شوی ! پای غیرتی شدنش که در میان آمد ، بدان خواستنی در کار است .. غرورش را که کم کم داشت کنار می گذاشت ، بدان پایِ عشق دارد در میانِ رابطه باز می شود ! اگر همه ی این ها را دیدی و دوستش داشتی ، بمان ! .. فکر رفتن و ترک کردن را از سرت بیرون کن .. اگر دوستش نداری ، بگو که نمیخواهیَش و برو .. بلاتکلیف نکنید آدم ها را ، یا بمانید .. یا بروید ! اینکه هستید و در حالِ رفتنید .. عذاب می دهد انسان ها را .. اینکه رفتنی هستید و برایش دلبری به خرج می دهید " فاجعه " به بار می آورد ! یاد بگیرید یا باشید و برایش بمانید ، یا اگر پای ماندن ندارید ، ترک کنید و بروید .. این نماندن ها .. این نخواستن ها .. این وابستگی ها .. نابود می کند انسان ها را !
10-06-2020، 9:43
دنیا را بد ساخته اند…
کسی را که دوست داری، تو را دوست نمی دارد. کسی که تو را دوست دارد ، تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند و این رنج است. و این تمام زندگیست و زندگی یعنی این …
10-06-2020، 10:51
الان دقیقا از نظر روحی احتیاج دارم که برق چشآش فیوز مغزمو بپرونه .. (:
10-06-2020، 11:35
میخواهم
به یاد من باشی اگر تو به یاد من باشی، عین خیالم نیست که همه فراموشم کنند
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|