امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 |

(19-10-2015، 16:48)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عایا دوست دارید

همیشه و همه جا بدرخشید؟!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به خودتان اکلیل بزنید... .:|||||

چیه؟راه دیگه ای بلدید بگید
خخخخخخخخخخخخ سلام =)
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲
آگهی
تا حالا به عدد 12 این طور نگاه کرده بودید؟

لا اله إلا الله ?12 حرف

محمدرسول الله ?12 حرف

علی بن ابی طالب ?12حرف

أمیر المؤمنین ?12 حرف

فاطمة الزهراء ?12 حرف

الحسن والحسین ?12حرف

الحسن المجتبى ?12 حرف

الحسین الشهید ?12 حرف

الإمام السجاد ?12 حرف

الإمام الباقر ?12 حرف

الإمام الصادق ?12 حرف

الإمام الکاظم ?12 حرف

الإمام الرضاء ?12 حرف

الإمام الجواد ?12 حرف

الإمام الهادی ?12 حرف

الحسن العسکری ?12 حرف

القائم المهدی ?12 حرف

افتخارکنیدکه شیعه ی 12 امامی هستیم واقعا کیف نکردی؟؟؟؟؟
 اگه کیف کردین یه صلوات بفرستين و نشر بدين........

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گـُفتـگـوی آزاد نُـسـخـه 275 | 136

سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ~ aylin ~ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲ ، ηἔ∂Δ
(19-10-2015، 16:48)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:44)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلاممممم بر بروبکس فل>__<
سل نفسی جونم ^___^

آجول>_<

(19-10-2015، 16:49)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:48)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عایا دوست دارید

همیشه و همه جا بدرخشید؟!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

خخخخخخخخخخخخ سلام =)

سَلام کیمیا خوبی؟
 سپاس شده توسط ḲℑℳℐÅ
(19-10-2015، 16:49)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:45)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:43)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدیمیا کاشکی میموندن هه!-ـــ-

تُو قدیمی هستی ؟ -_- 

نه خوب اصن به من ربطی نداره هییع.-.
+
:|

من یه اکانت قدیمیتر از ۲۰۱۲ داشتم ... نمیدونم فک کنم همون موقعی بود که فلش پوکید .. و کلا خراب شد فک کنم اونموقع بود .. بعد کلا اکانتم پرید .. بعدش ک سال ۲۰۱۳ باز عضو شدم . یک سال نیومدم ... با اکانت آنیتا میومدم .. فرید فهمید .. گفت باید اکانت جدا داشته باشید ..
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ▲ℐяυηℐє ҡι∂ƨ▲
(19-10-2015، 16:50)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:48)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:44)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سل نفسی جونم ^___^

آجول>_<

(19-10-2015، 16:49)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عایا دوست دارید

همیشه و همه جا بدرخشید؟!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

خخخخخخخخخخخخ سلام =)

سَلام کیمیا خوبی؟

مرسی تو خوبی؟ {:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:48)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:42)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:39)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی ..
سلام =)

(19-10-2015، 16:41)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هویی،-،
HI GOOD GIRL=)
های مد گرل:>
چطوری ؟
مشاقتو خوب نوشتی؟بابات بهت عیدی داد؟یه توپ قللی داد جدیدا ک×خل شدم به طرز فجیع
+
من تازه اردیبهشت اومدم میگم اینقدر قدیمیارو میخواین نموندن که:||-ـ-* حقیقت تلخ
+
سلام ایلین و نفسو کیمیا(=
خخخخخخخ نه والا هنوز ننوشتم =|
عزیزم ما هممون کXخل شدیم فقط تو نیسی =||||
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(19-10-2015، 16:51)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:49)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:45)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:43)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدیمیا کاشکی میموندن هه!-ـــ-

تُو قدیمی هستی ؟ -_- 

نه خوب اصن به من ربطی نداره هییع.-.
+
:|

من یه اکانت قدیمیتر از ۲۰۱۲ داشتم ... نمیدونم فک کنم همون موقعی بود که فلش پوکید .. و کلا خراب شد فک کنم اونموقع بود .. بعد کلا اکانتم پرید .. بعدش ک سال ۲۰۱۳ باز عضو شدم . یک سال نیومدم ... با اکانت آنیتا میومدم .. فرید فهمید .. گفت باید اکانت جدا داشته باشید ..
رمزشو نگرفتی ازش دوباره ..؟
قدیمی تر از 2013 خداست یه جورایی البته ستاره دار ها .-.
کیف میکُنم میبینم هممون دُخملیم ._.
 سپاس شده توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، ḲℑℳℐÅ
(19-10-2015، 16:50)Nafas79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سل نفسی جونم ^___^

آجول>_<

عایا دوست دارید

همیشه و همه جا بدرخشید؟!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

خخخخخخخخخخخخ سلام =)

سَلام کیمیا خوبی؟
چرا جیغ میزنی =|
(19-10-2015، 16:53)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:48)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:42)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2015، 16:39)~ aylin ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی ..
سلام =)

(19-10-2015، 16:41)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هویی،-،
HI GOOD GIRL=)
های مد گرل:>
چطوری ؟
مشاقتو خوب نوشتی؟بابات بهت عیدی داد؟یه توپ قللی داد جدیدا ک×خل شدم به طرز فجیع
+
من تازه اردیبهشت اومدم میگم اینقدر قدیمیارو میخواین نموندن که:||-ـ-* حقیقت تلخ
+
سلام ایلین و نفسو کیمیا(=
خخخخخخخ نه والا هنوز ننوشتم =|
عزیزم ما هممون کXخل شدیم فقط تو نیسی =||||
کی از همه ک*خل تره ؟ما ما ما :|||
خسته نباشی >_<

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان