امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

(30-08-2015، 22:33)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چ خبره؟

مسئله این است
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 136
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، L²evi
آگهی
(30-08-2015، 22:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:26)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل تو اونجا چی بهت گُفتمـ ؟ ** نزن
میام  خَفت میکنمـ x__x
اَصن یه مثقال شعور نداره این بشر! 
:||

علی من باهات دشمنی ندارم .. ولی الان هم میتونم برای این ارسالت بهت اخطار بدم .. ! /:

(30-08-2015، 22:29)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين خوشت مياد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image_d0c67.jpg

خوبه ..

كوفتت بشه
با احسان بهت خوش بگذره
فك كنم شما از زير بوته عمل اومدين شدين دختر من
مادرتون كيه؟
فك كنم غزلهvahidrk
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ( lιεβ )
(30-08-2015، 22:25)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:20)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشتر به ارسالام نگاه میکنم .. این زوری باحال تره ..  497
حسودیم شد !  :ngh: 
اینجوری پیش بری خیلی سریع ثابت میشی :|
منم برم یه نگایی به سینما بندازم ببینم تمیزه یا نه  501 
هی میگفتن سینما نیاز جدی به مدیر داره پس کو ؟ الان وضع سینما از خیلی جاها بهتره ._.
عه واقعا ؟ ^_^

این علی some one گند زده به پزشکی ._.

(30-08-2015، 22:20)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل بی جَنبَس اینو خودِشم میدونه منم بی جَنبم ولی نه تا ایــن حَد که کسیو بزارم تو لیست سیاه بجرم اینکه تو یه بازی پیروز شدهـ .-.
:|
پیروز ؟ :|||

جون من شمـا بردین ؟

وای خدایا :|

من الکی که شمـارو ننداختم تو لیست که ! ..

برای اینکه نتونین پ.خ بدین .. نمیتونـستم پ.خ خودمو ببندم -_- ..

علی پسرم یکم  تو اعداد نگاه کن .. دقت کن !

1126 _ 600 و خورده ای ..

الان کدومـش بزرگ تره ؟ /:

من جدیم تو کار هام .. چه تو نت .. چه بیرون !

اون اخطار الکی هم که ندادم !! ارسال های رد تایید شدتون هنوز هست فقد کافیه برم دنبالشون .. 

(30-08-2015، 22:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل جان دخترم ميدوني هديه ازدواجت چيه؟

اوا حواسم نبود بايد جدي باشم
اينو بخون
غزل برات هديه ازدواج گرفتم

چی ؟
کدوم ارسالا؟
توپ.خ گفتی درگیری داشتم توپزشکی!
کی؟من یادم نمیاد!
الان هرکی مدیره میتونه اخطاراموببینه بیشتریاشون بخاطر اسپم بوده ولی زمانش کی بوده؟برا1سال پیش
اون درگیری هم حتمابرای 1سال پیش بود
من اونموقع هیچی نمیدونستم پس اگه ماله یه سال پیشه نمیتونی اخطاربدی غزل خانوم

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، L²evi
(30-08-2015، 22:35)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم ارسالا؟
توپ.خ گفتی درگیری داشتم توپزشکی!
کی؟من یادم نمیاد!
الان هرکی مدیره میتونه اخطاراموببینه بیشتریاشون بخاطر اسپم بوده ولی زمانش کی بوده؟برا1سال پیش
اون درگیری هم حتمابرای 1سال پیش بود
من اونموقع هیچی نمیدونستم پس اگه ماله یه سال پیشه نمیتونی اخطاربدی غزل خانوم

اوه غلط کردم دیدی چیشد ؟ :|

تو ماشین ها بود :|

باشه .. اخطار نمیدم .. ولی تو هم یادت باشه . !!
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(30-08-2015، 22:34)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 22:33)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چ خبره؟

مسئله این است

خخخ
عجب (:

ــــــــــــــ

خوبید؟
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، # αпGεʟ
سلام :ngh:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ƝAƲA ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ
(30-08-2015، 22:34)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كوفتت بشه
با احسان بهت خوش بگذره
فك كنم شما از زير بوته عمل اومدين شدين دختر من
مادرتون كيه؟
فك كنم غزلهvahidrk

جدی!!!!!!

خوب خوبه .. عکسش ُ رد کن بیاد ! D:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
علی طباطبایی بازیگر جوان سینما و تلویزیون و پسر تهیه کننده مشهور سینما ساعاتی پیش (۸ شهریور) درگذشت.

تاکنون چند بازیگر صحت این موضوع را با انتشار پست هایی جهت تسلیت در صفحات اجتماعی شان اعلام نمودند

هنوز علت و دلیل فوت این بازیگر جوان مشخص نشده است و اخبار جدید به زودی در همین جا اعلا میگردد

وی پندی پیش در سریال بچه های نسبتا بد و مجموعه قلب یخی به ایفای نقش پرداخته بود

روحش شاد و یادش گرامی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ( lιεβ ) ، ƝAƲA ، L²evi ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ ، !...@dors ، ḲℑℳℐÅ
مهم نیست واسم اخطاربده (:
مهم نیست
مهم نیست
توهم یادت باشه بخاطرچه مسئله کوچیکی اینکارارو کردی

سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، L²evi ، ḲℑℳℐÅ
(30-08-2015، 22:39)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی طباطبایی بازیگر جوان سینما و تلویزیون و پسر تهیه کننده مشهور سینما ساعاتی پیش (۸ شهریور) درگذشت.

تاکنون چند بازیگر صحت این موضوع را با انتشار پست هایی جهت تسلیت در صفحات اجتماعی شان اعلام نمودند

هنوز علت و دلیل فوت این بازیگر جوان مشخص نشده است و اخبار جدید به زودی در همین جا اعلا میگردد

وی پندی پیش در سریال بچه های نسبتا بد و مجموعه قلب یخی به ایفای نقش پرداخته بود

روحش شاد و یادش گرامی

دروغه
نه crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان