امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 )

دیگه شورشو در اوردین با این منحرف بازی ..
درسته خودمونم میگیم بده و بگیر ولی منظورمون سپاسه -_-

شما دیه واقعی میگید خاک .. :|
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(31-05-2014، 21:09)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..........خوبید؟Heart

سلام ماری من Heartمیشه چنتا سوال بپرسم؟
 سپاس شده توسط #marya#
(31-05-2014، 21:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 21:04)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 21:00)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 20:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووم خوبه ..

ولی من از ترسناک خوشم نمیاد چون اسلحه ی درستی بهت نمیدن .. :|

اره خدایی|:
فقد این کال افااااBig Grin
اصن حال میکنم
هنوزم
Black ups رو بازی میکنمo_o"
وووف کال اف Heart

مخلصیم ^_^*

بلک اپس 1 ؟؟ 

2 هم اومده .. 

راستی برای نسخه ی گوست که من چشم به راهشم .. 

اسلحه هاشون انقد خوشگله *^_^*

اره همون یکش|:
کلا حال میکنم!Big Grin
اوه نگو(:
تا بیاد خودم اولین نفر بازی میکنم|:
سبک استراتژیک مثه GTA بازی میکنی?
تو سپاس بدی همه نوعشو بازی می کنم -_-

اومده میگن .. اصن معلوم نیس چی به چیه ..

GTA قبلا بازی می کردم ..

الان بیش تر توی جو کال افم .. 

اواتار و جنگ های صلیبی هم بازی می کنم با یه چن تا دیه .. 

چشمBig Grin
از سبک GTA متنفرم
کسل کنندست!
جنگ های صلیبی?بد نی
اواتار چی بود|:!?
اره کال افا از همه بهترن
هم کیفیت
و هم سبک
 سپاس شده توسط Mason
(31-05-2014، 21:10)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه شورشو در اوردین با این منحرف بازی ..
درسته خودمونم میگیم بده و بگیر ولی منظورمون سپاسه -_-

شما دیه واقعی میگید خاک .. :|
ما که تموم کردیم ._.

از خیلی وخته ._.
(31-05-2014، 21:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 21:08)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چکار ؟ #_#
یه چی بگم ؟!

میشه به بقیه بگیم ؟! ^___^ :||

چیرو ؟ #_#
من برم درس بخونم (:V)
هر کار دوس داری بکن اختیارمو داری دیه >Smile
گــفـتــــگـوےِ آزاد ( 132 ) 136
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، † αƖιєη †
(31-05-2014، 21:10)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 21:09)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بپرس فقط چندتاBig Grin
(31-05-2014، 21:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گوه خوردم :|

نـوشـت جــون |:
گـوشـتـش بـچـسـبـه بـه رونـت |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~HiSssh~
(31-05-2014، 21:11)♥ماریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 21:10)mohadese iglesias نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بپرس فقط چندتاBig Grin

1.اسم اصلیت چیه 2.کجا میزیستید 3.چند سالته 4.منو دوس داری؟5..............Big Grin
 سپاس شده توسط #marya#
فآز تخمآتیک ..
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(31-05-2014، 21:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 21:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2014، 21:08)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چکار ؟ #_#
یه چی بگم ؟!

میشه به بقیه بگیم ؟! ^___^ :||

چیرو ؟ #_#
من برم درس بخونم (:V)
هر کار دوس داری بکن اختیارمو داری دیه >Smile
هییی *^_^*

لحظات ملکوتی خر کیف شدن فاطی *_* :|

البته قبل از اینکه من بخوام چیزی بگو رضا 10یوث به همه گفته بود ـ_ـ

خدافس ~_~
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 85 مهمان