امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 125 ஜ۩۩ஜ

(22-05-2014، 14:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان از اول شبیه جاستین ببیر بود ://////

عرفان بالا پشت بوم از این سمته :| !

ولی راست میگه هااا خیلی شبیه جاستین ببیره عرفان نع ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 125 ஜ۩۩ஜ 136
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
آگهی
(22-05-2014، 14:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواظب باش زیادی ندی ها!!

خوبه آخرش گفتم تو دادن سپاس منحرف :|

نقل قول: خب تا حالا با این دختر اسکلا که از این آواتارا میزارن و سایر کارها برخورد نداشه:| قابل درکه!

:| بی فرهنگ من اگه عکس از خودم داشتم میذاشتم مُشکل اینجاس که عکس ندارم تو تابستون میخوام بزارم :|

نقل قول: عرفآن بآنمک بوی هآع!!===>http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=59

باس خاطر زاویه ی عکسه .. از این زاویه مدل موهاش اینطوری شُده :|

عـرفـان برو خودکشـی کن ..(:
|:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Adl!g+ ، Dead Silence
(22-05-2014، 14:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی من نویسنده گفتگو آزاد و موسیقی ..

بچه ها این کلیپی که دخترا تصادف میکنن رو کی دیده ؟ :|

همونی که میگه میدم قلبمو .. میشم قربونی بعد تصادف میکننن -_- !
من! خیلی هم خاص نیست ها! هپی ایرانیش رو دیدید؟

(22-05-2014، 14:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل ریشه ایه! از اینا نیست!

:| ینی میخوای بگی من .. !

خودتی -_- !
اونو که دیگه ذکر نمی کنن! چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

بیشتر منظورم به استفاده از این آواتاراسggre
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
عرفان حالا گریه نکن :/

یت سپاس میدم ! Shy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
فاطمه؟؟
 سپاس شده توسط ERF@N
(22-05-2014، 14:38)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُ فیس بــوک !؟|:

نچ تو واتس ..

تو لاین .. تو تانگو .. تو آپارات .. :| همه جا خو داره :| چی بگم الان من ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 125 ஜ۩۩ஜ 136
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(22-05-2014، 14:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2014، 14:38)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُ فیس بــوک !؟|:

نچ تو واتس ..

تو لاین .. تو تانگو .. تو آپارات .. :| همه جا خو داره :| چی بگم الان من ؟ :|
اوهــومممم دیدَم |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(22-05-2014، 14:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان بالا پشت بوم از این سمته :| !

ولی راست میگه هااا خیلی شبیه جاستین ببیره عرفان نع ؟

فتوکپی برابر اصل :/

اصن مو نمیزنن :/

دیشب نه پری شب خوابه جاستینو دیدم :/ واقنیا :/ اومده بود تو مدرسه ما ://
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(22-05-2014، 14:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه؟؟

بلـه ..
|:
 سپاس شده توسط Adl!g+
آیــسـآن |: وایبر دآری !؟ |:
 سپاس شده توسط Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان