امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(08-04-2021، 23:54)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای وای یادم رفت حیات دوبارتونو تبریک بگم...

عاقا بابا مسئله اینه گیر داده باهم رل بزنیم دو ساعته داره تیک میزنه :/
فکر میکنه من دخترم منم موندم چجوری بگم پسرم :/

وای از خنده مردمTelegh_01
خاله جون اینو ب آوا معرفی کن خو
سن بابامو داره!
حرفاشو بگم چیکارا که نمیکنی XD
26 سالشه خاله XD

(09-04-2021، 0:01)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 0:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا بنش کن اینجا رو کرده سایت دوست یابی!
با پنج تا پ.خ درخواست داده با شیشمی عکس خواست خدا میدونه با دهمی میخواد چیکار کنه :/

الله :|
هوفففف -_-

کی هس؟
احمدی.مقدم Undecided
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh
آگهی
Eye-blink 
(09-04-2021، 0:00)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:56)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لـ،نت به هرچی قاصد که مارو سردرد انداخت/؛

اوعا درگیر اونی؟

ی زری زد و رفت
 آره ولی نه خب عـن خورد با فلشخور و آبروش بازی کرد/؛
 از کاربر تک ارسالی تا مدیر اینجا حرمت داره من روی فلشخور حساس عمل میکنم مخصوصا قدیمی ها و با شخصیت هاش.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 135
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(09-04-2021، 0:04)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 0:00)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوعا درگیر اونی؟

ی زری زد و رفت
 از کاربر تک ارسالی تا مدیر اینجا حرمت داره من روی فلشخور حساس عمل میکنم مخصوصا قدیمی ها و با شخصیت هاش.

عاو
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(09-04-2021، 0:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-04-2021، 23:54)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای از خنده مردمTelegh_01
خاله جون اینو ب آوا معرفی کن خو
سن بابامو داره!
حرفاشو بگم چیکارا که نمیکنی XD
26 سالشه خاله XD

(09-04-2021، 0:01)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی هس؟
احمدی.مقدم Undecided
جرررر/=
خدا منو ببخشع
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
طرف فهمید پسرم و رفت ._.
Thumbsup 
(09-04-2021، 0:06)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 0:04)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاو

بلی 
ارزش داره باید مهم باشه
من از مدیر ناظم خواهش مینمایم هر کی یه بار بهم گفت دختری؟
بزنه منو بن کنه که اصلا اعصاب فحش ندارم :/
 سپاس شده توسط ѕααяeη
@"BTS.ARMY"
دل کدوم پسریو بردی کلک؟ 14k
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(09-04-2021، 0:08)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 0:06)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاو

بلی 
ارزش داره باید مهم باشه
آرمین مرد "-"
شب روی رگش نوشت "من پسرم" بعد درگذشت منم پسرخالشم گوشیو ورداشتم برم همه سایتایی که عضوه و خبرو بدم فین :'(
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
Science 
(09-04-2021، 0:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 0:08)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی 
ارزش داره باید مهم باشه
آرمین مرد "-"
شب روی رگش نوشت "من پسرم" بعد درگذشت منم پسرخالشم گوشیو ورداشتم برم همه سایتایی که عضوه و خبرو بدم فین :'(
آرمین کیست و دگر بار اسم تیغ و نامیدی نیار وسط که مهره سوخته نشی خب این کلکات هوارض و پیگیری داره کائنات بشنوه حس کنه دست ب دست میچرخه اون فرد و نا امید کنه.
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان