امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

(19-10-2014، 18:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- شات آپ

-_-

-_- نزار بگمـ چ شکلی میری جهنمـ -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 135
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
سلام ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
لبخند مصنوعی-_-
به جان جعفر یکم این ور و اونور بشی ن من ن توآآآ-___-

(19-10-2014، 18:07)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام سینا!

ایسان و علی چرا یکم با هم سازش ندارید باوو:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG ، Jack Daniel'ѕ
(19-10-2014، 18:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- شات آپ

-_-

-_- نزار بگمـ چ شکلی میری جهنمـ -_-

گ* خوردم ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
(19-10-2014، 18:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:07)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام سینا!
سلام اهورا (:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ
(19-10-2014، 18:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لبخند مصنوعی-_-
به جان جعفر یکم این ور و اونور بشی ن من ن توآآآ-___-

آره دیه لبخند مصنوعی .______________.

بین ستاره خاموش و لبخند مصنوعی و ستاره روشن موندِ بودمـ خُ ؟

تُ گُفتی ستاره روشن .. ولی طولانی میشُد اسمِ :|||||||

اونجوری ک ترجمه شُده بود :/

گُفتم لبخند مصنوعی بیشتر بهم میاد ._.

خُ حالا من عوض بشمـ یا نَ ک دست خودمـ نی :/

(..)

مالس سینا :||||||||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 135
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، CTG

ایسان و علی چرا یکم با هم سازش ندارید باوو:|

نمدونم (.. )
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
(19-10-2014، 18:10)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 18:08)NICKOL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام سینا!
سلام اهورا (:

چرا اسم من شد NICKOL:|?

خوبی?
من چی صدات کنم?دادا?سینا?حاجی?
:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Jack Daniel'ѕ ، CTG
(19-10-2014، 18:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ* خوردم ._.

زشته کی آخه خودشُ میخوره ؟ -_-

نقل قول: ایسان و علی چرا یکم با هم سازش ندارید باوو:|

اون با مَن سازش نداره ب من چِ ؟ :|

علی کَچَل -_-
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(19-10-2014، 18:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مالس سینا :||||||||||
 مالس (..)--+
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان