امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

برم ناهــآر :|

گشـنـمـه :|

بــآی ^_~
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A
آگهی
خاک بر سرتون :|
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A
(16-06-2014، 15:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیت ها!!!!

واقعا خیلی بی ادبن -___-
(16-06-2014، 15:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 15:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:55)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
سروش امروز همه میخوان مارو لخت کنن |: آواتارشو |: ما باز ب رکی میگفتیم ..
شنیدید وهابیون اومدن :|
تو بندر انزلی پره دخترعمع دوستمو دزدیدن :|
همیشه هم دخترا و زنا رو میدزدن که دو تا سود داشته باشه هم میرن بهشت همم دیگه همه میدونن نگم بهتره :|
از بس اینکاره بودم تو اون گروه برام پیشنهاد عضوت اومد |:

خیلی وقته خبرش پیچیده|:
تو رشت سه تا دخترو دزدیدن و لبو دهنشونو دوختن و...
من دیگه از خونه بیرون نمیرم>.<
امیر منو بدزدن تو چیکار میکنی هان؟؟؟؟؟
[/quote]
خبر غلط نده خودم رشتیم تو بندرانزلی پره تو رشت خبری نیست یعنی تو انزلی کسی بره بیرون تنها دیگه برنمیگرده بعدش اینی که لب و دهنو میدوزن شایعست فقط میدزدن میکنن (منحرفی فکر کنید) بعد میکشن بعد میرن بهشت

من که یه شب با دوستام رفتم زدیم به مخفی گاشون جات خالی یه مخفی گاشونو نابود کردیم فقط چندصدتا دیگه مونده بود رفتیم 7 نفره با 90 نفر بجنگیم که نامردا کلاش افغانی داشتن به پام تیر زدن دیگه من موندم ادامه بدم بکشم بیرون چی کنم بلند زدم ملاقه رو برداشتم رفتم سراغ رییسشون اومد رییسشونو بکشم که دیدم از خواب بیدار شدم :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ERF@N
بست دادم ك فك نكنيدتنها ايد هرجي دوست داريد بكيد بدرود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
انسان باشید!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، Dead Silence ، † αƖιєη †
عه 0.0
کیا اخراج شد ! 0.0
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 15:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکار کردیم؟!
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 135
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 15:11)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا غیرتی میشود :v
جوووو
(16-06-2014، 15:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه ساعته خودمو آماده کردم برا نسخه بعد
اسکل کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم :|
(16-06-2014، 15:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه باشه سال بعد
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Jack Daniel'ѕ
(16-06-2014، 15:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسان باشید!

من بی گناهمـ (*. .)
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 15:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسان باشید!
شر اعظم اومد ((=
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نُسخه [467]
Wink اگه یه هفته آزاد بودی دوس داشتی باکی و کجا باشی؟
  گفتگو آزاد | نُسخه [466]
  گفتگو آزاد | نُسخه [465]
  گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴
  گفتگو آزاد | نسخه 463
  گفتگو آزاد | نسخه 462
  گفتگو آزاد | نُسخه [461]
  گفتگو آزاد | نُسخه [460]

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان