امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(18-01-2014، 22:27)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جک بگم بخندیم

دقت کردین تو کلیپ ارمین ۲fm هرکاری میخوادبکنه یاهربلایی میخوادسر دختره بیاره با اون دستش ک رگشو زده باباند بسته انجام میده بعد قیافشم هفتوهشتی میکنه یعنی دستم درد گرفت خب با اون دستت ک سالمه انجام بده بدمیگم عایا/

اره منم به این موضوع رسیدم ولی دلیلش را نمیدونمBig Grin
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

آگهی
(18-01-2014، 22:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:24)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:19)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا اگه کسی گفت من قیافم شکل کدوم شخصیت رزیدنت اویله؟؟؟؟؟Angel

احمد داداشت شبیه خودته!؟ /:

محمد شبیه احمدی!؟ /:

ممد مثل من خوشگله !
ولی من ازش خوشتیپ ترم ! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

راس میگی؟Shy

یه لحظه از لب تاب پاشو کارت دارم ! Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 134

اصلا کلا دارم میام بیرون خدافس همگی
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★MoRpHeUsS★ ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام سلام ملیتا

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-01-2014، 22:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:19)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا اگه کسی گفت من قیافم شکل کدوم شخصیت رزیدنت اویله؟؟؟؟؟Angel

احمد داداشت شبیه خودته!؟ /:

محمد شبیه احمدی!؟ /:

ممد مثل من خوشگله !
ولی من ازش خوشتیپ ترم ! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بده من اون هندونه هارو سنگینه -_-
عزت زیاد :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★MoRpHeUsS★ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-01-2014، 22:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون عکسم همه دیدن آیسآن ! Big Grin

|: برو گمشو همه عکس خوبتو دیدن |:

(18-01-2014، 22:26)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا منو ندیدی تا حالا=)احمد رضا ریش میزاره.حالا تو اون عکسی که دیدی خیلی ریش داش یا کم؟؟؟؟-_0
ببینمـت ؟! ^_^ (چه زود دختر خاله شدم|: )

ریش زیاد داره |:

کدومتون بزرگترین!؟ /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 134
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-01-2014، 22:28)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:27)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: erfan troll، frost، melita، saeedrajabzade، Sara_5978، sub zero، vidaafshar، سلنا654321، ★BlAcK EvIl★2 کاربر پنهان
اون وقت فقط یکی به من سلام می کنه
اصن من رفتم بای

اونم فقط منم

اوهوم^_-
سلام چطوری یانه؟؟

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-01-2014، 22:22)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1447177 dateline=1390072727]
(18-01-2014، 22:15)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:11)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:09)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم از دیشب فکر مکینم اسم مکسیموس از کجا شنیدم هیچی به ذهنم نمیاد

همه بهم میگن مکسی.تو از قدیمیایی .یادته اسم من قبلا max payne بود؟؟؟بعد همه بهم گفتن مکسی

اها یادم اومد اسم یه اسبه یا سگه بود تو کارتون داداشم :|
اره یادمه عجب دورانی بود

اسب چیه داداش منBig Grin بازی مکس پین رو نکردی؟؟؟؟؟ اصلا مکس پین یه آدمه اسب کجا بودBig Grin
?:max
mamad
:hajmamad
javab salam vajebe
[/quote]
(18-01-2014، 22:29)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ملیتا

سلام^_-
خوفی؟؟

(18-01-2014، 22:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2014، 22:26)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا منو ندیدی تا حالا=)احمد رضا ریش میزاره.حالا تو اون عکسی که دیدی خیلی ریش داش یا کم؟؟؟؟-_0

ریش زیاد داره |:

کدومتون بزرگترین!؟ /:

نع خیلی !
الان کنارشو خط انداختم ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-01-2014، 22:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریش زیاد داره |:

کدومتون بزرگترین!؟ /:

دختر خاله دارم بیشتر نمیخوام=)
خدافـــ
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان