امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(26-06-2021، 23:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا جنسام روت تاثیر گذاشته هذیون میگی
رو حسین هم گذاشته...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_f2483.png

برو تو ناشناست ببین چه سمی رو کردم ...
مفهوم جنسو میفهمی اصن ...
از وقتی ددیم رفته ماموریت ; ساقی شدمTelegh_44
مواد میفروشم
به پدرِپدرِپدربزگم میگم از دُبی میاره
دیگه چاره ای ندارم...
من های بای مصرف میکنم...!
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(26-06-2021، 23:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یچیزی باید داشته باشی
که اگه چیزشو داشته باشی میتونی بکشی !‌
اینقد نداشته باشی خب نمیتونی ...

شایدم باید داشته باشی تا نکنی.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
ادمین کیه ای دی منو بدید به ادمین از بن در بیاره

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=1873

بعد 10 سال هنوز بنم Telegh_01
 سپاس شده توسط ßяɪcε
(26-06-2021، 23:17)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچ وقت نفهمیدم این صیغه بدرد چی میخوره
اصن چ نفعی داره همش ضرره
قانونی و شرعی کردن روابط جنسی پوینتشه.

(26-06-2021، 23:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر من تاکید میکنم از نظر من اشکال شرعی داره._.
مگه بازیه ۲ ساعت صیغه کنی بعد تموم شه و هر کی بره سراغ زندگیش تهش بگیم خدا و اسلام گفته:/
خب پس چه طو به اسلام اعتقاد داری؟ حالا کاری به دین ندارم.
به طور کل وقتی با یک مذهب یا چهارچوب فکری مطلقاً موافق نیستی نمی‌تونی بهش معتقد باشی.
این هم توی دین هست تا هر کی هر وقت خواست بتونه برای رفع نیازش روابطش رو شرعی کنه.

اینو بگم که از نظر من اینا از اول تو اسلام نبودن
قضیه تحریف و این کارا
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Prometheus ، فرنودِ بن گیومرث
(26-06-2021، 23:26)Uɴᴛɪᴛʟᴇᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد 10 سال هنوز بنم  Telegh_01

معمولا کسی بخاطر ادب بن دائم نمیشه
فکر کنم غوغا کرده بودی D:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-06-2021، 23:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو ناشناست ببین چه سمی رو کردم ...
مفهوم جنسو میفهمی اصن ...
از وقتی ددیم رفته ماموریت ; ساقی شدمTelegh_44
مواد میفروشم
به پدرِپدرِپدربزگم میگم از دُبی میاره
دیگه چاره ای ندارم...
من های بای مصرف میکنم...!
راسی ددیتون رفته کلا ؟
دلمون تنگیده واسش ...

کمال همنشین در تو اثر کرده که به این روز افتاد دختر ؟ :v
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(26-06-2021، 23:26)Uɴᴛɪᴛʟᴇᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد 10 سال هنوز بنم  Telegh_01

خخخ
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-06-2021، 23:29)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم نیست اصلا چه داستانی بود ولی یادمه صابر یه حرکتی زده بود Telegh_01
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، شـــقآیــق
(26-06-2021، 23:31)Uɴᴛɪᴛʟᴇᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:29)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم نیست اصلا چه داستانی بود ولی یادمه صابر یه حرکتی زده بود Telegh_01

ممددددددددددد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-06-2021، 23:28)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2021، 23:17)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قانونی و شرعی کردن روابط جنسی پوینتشه.

خب پس چه طو به اسلام اعتقاد داری؟ حالا کاری به دین ندارم.
به طور کل وقتی با یک مذهب یا چهارچوب فکری مطلقاً موافق نیستی نمی‌تونی بهش معتقد باشی.
این هم توی دین هست تا هر کی هر وقت خواست بتونه برای رفع نیازش روابطش رو شرعی کنه.

اینو بگم که از نظر من اینا از اول تو اسلام نبودن
قضیه تحریف و این کارا
عجالتاً تحریف رو از کجا آوردید؟
والله تفسیر شیعیان از آیه متعه سوره نساء همینه.
 سپاس شده توسط моои

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان