(20-07-2015، 11:21)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نَ با چاقو ممکنه سریع نباشه دردش بگیره !!
(20-07-2015، 11:19)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2015، 11:17)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقد اَ ی راهی استفاده کن ک اذیت نشی :|
(20-07-2015، 11:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من برم دیگه بچه ها.
از دیروز تاحالا نخوابیدم.
بدرود
(20-07-2015، 11:15)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فرید ! میشه از عقلت برای کمک به من استفاده کنی شومپت جان ؟!
فکر کنم بدبخت شدم .. بابام زنگ زده این موقع روز ( معمولا این موقع ها خیلییی کار داره ) بعد از کلی لحن جدی و پر معنا انگار که میخواد یه چیزی بگه ، یه چند لحظه بعد میره و برمیگرده اونوخت بهم میگه خب چه خبر چیکار میکنی ؟
:N56: اخه مگه میشه ؟ منم بهش گفتم ( به دروغ ) دارم فیلم میبینم .. اخه بهم گفته از اینترنت استفاده نکنم تا اطلاع ثانوی :|
بنظرت الان فهمیده من دروغ گفتم ؟ ._. الان هدفش از این تلفن احتمالا این نبوده که دروغ من رو بشنوه ؟ ._.
احساس بدی دارم .. چی کار کنم ؟
خودکشی! این راهشه! سراط مستقیم!
ها ؟؟؟ :N56:
حتما باید بمیرم ؟ باشه .. اگه این راهشه قبول ! :89:
برو خودتو اَ پنجره پرت کن پایین
مطمئنی که این بهترین راهه ؟ :|
تا جایی که من میدونم بریدن گردن با چاقو ( فقط خیلی سریع باشه ) کمتر دردناکه چون ادم تا چند لحظه هنوز بدنش گرمه و نمیفهمه وختی هم بفهمه کله دیگه بریده شده و احتمالا مرده :|
ولی اگه خودتو پرت کنی پایین پایین تو اون فاصله ای که هنوز نیوفتاده زمین با اون سرعت تو هوا حرکت میکنه خیلی کیف میده :||
بعدم ی صدای تلپ بعدم دگ مرده دگ
تازه شادی جون اگه نمردی برگرد دوباره خودتو پرت کن پایین
بعد اگه بازم نمرده ب قول این تاپیکی ک فرید زده تا 3 نشه بازی نشه برو بالا دوباره خودتو پرت کن دفه 3م قول میدم بمیری :|