امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

از امار متنفرم-_-..!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(19-10-2014، 17:27)دونگی جوووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 17:26)فرشته 250 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم تنگیده بود واست عمرمHeart
عزیزم اینجا زیاد هندی حرف نزن مسخره میکننHeart

:V

(19-10-2014، 17:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از امار متنفرم-_-..!

امار ب این خُشگلی چرا ازش متنفری ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 134
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
ﻭﺿﻌﯿﺖ : ﺁﻧﻼﯾﻦ ‏( ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻞ
SooKooT @ 06:26 PM

اهورا کلا با همه سکوتا حال میکنه :/\
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-10-2014، 17:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 17:27)دونگی جوووووووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2014، 17:26)فرشته 250 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم تنگیده بود واست عمرمHeart
عزیزم اینجا زیاد هندی حرف نزن مسخره میکننHeart

:V

(19-10-2014، 17:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از امار متنفرم-_-..!

امار ب این خُشگلی چرا ازش متنفری ؟ ._.
امار خوشگله?0___0

(19-10-2014، 17:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﻭﺿﻌﯿﺖ : ﺁﻧﻼﯾﻦ ‏( ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻞ
SooKooT @ 06:26 PM

اهورا کلا با همه سکوتا حال میکنه :/\

دهنتو:v..

دیوثا همه تو پروف من جمع شدن:>
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-10-2014، 17:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنتو:v..

دیوثا همه تو پروف من جمع شدن:>

Big Grin :4chs:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-10-2014، 17:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امار خوشگله?0___0

نمیدونمـ :|

چشاتو درشت نکن -_-

علی صب کُن من نام کاربریمـ تغییر میکُنه بعد دیه سُکوت نیستم ..

هعییییی نام کاربریمـ رو یادتون باشه آ (..)
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 134
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Jack Daniel'ѕ
هی ایسان مثه دفعه قبل شخصیتت با نام کاربریت عوض نشه(.___.)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(19-10-2014، 18:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی صب کُن من نام کاربریمـ تغییر میکُنه بعد دیه سُکوت نیستم ..

هعییییی نام کاربریمـ رو یادتون باشه آ (..)

عوض نکن ..

باهات قهر میکنه :v

(19-10-2014، 18:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی میخوای همون سکوت باشه :V
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-10-2014، 18:02)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونمـ من دست خودمـ نی :|

من سُکوت شُدم کُلن ی جور دیِ شُد ..

لبخند مصنوعی بشمـ دیگ چی بشمـ خُدا عالمِ :||||||||

(19-10-2014، 18:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوض نکن ..

باهات قهر میکنه :v

-_- شات آپ
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(19-10-2014، 18:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- شات آپ

-_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان