اخطار رو من دادم!
اگه كسي باز نظم جايي رو بهم بزنه باهاش برخورد ميشه!
اون اخطار هم بعد مدت مشخصي پاك ميشه!
اگه كسي باز نظم جايي رو بهم بزنه باهاش برخورد ميشه!
اون اخطار هم بعد مدت مشخصي پاك ميشه!
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
|||||||||||||||||||||||
اخطار رو من دادم!
اگه كسي باز نظم جايي رو بهم بزنه باهاش برخورد ميشه! اون اخطار هم بعد مدت مشخصي پاك ميشه!
چه درسیو دوس داری؟؟؟ریاضی علوم انگلیسی عربی
چند تا خواهر برادر داری؟؟یک خواهر دارم بچه چندم خانواده ای؟؟اخری چی شد تصمیم گرفتی دکتر ارتوپت بشی؟؟؟چون دوست دارم مردم رو نجات بدم دکتر ارتپت چیه؟؟کسی که تصادفی میکنه یا جاییش میشکنه مراجعه میکنه تقریبا دکتر استخوان میشه گفت (09-06-2012، 12:33)no love نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بله شهر خوبیه
09-06-2012، 20:33
به من چه اهنگی رو تعلق میدی
09-06-2012، 20:36
نظرت راجب به این اسما چیه!نوشتم اسم نه اینکه اونایی که تو سایتن!
پویا؟ روشا؟ نازنین؟ سارا؟ مرضیه؟ آمیتیس؟ انا؟ اناهیتا؟ سکینه؟ زهرا؟ سودا؟ نازگل؟ سروش؟ فرامرز؟ مهسا؟ درنا؟ دنیا؟ پریا؟ بنیامین؟ علی؟ رضا؟ حسین؟ حمید؟ حمیدرضا؟ سامان؟
به من چه اهنگی رو تعلق میدی اهنگ پرسپولیسD
نظرت راجب به این اسما چیه!نوشتم اسم نه اینکه اونایی که تو سایتن! پویا؟پسر گل عاشقشم روشا؟نمیشناسم نازنین؟اوه اوه سارا؟اگه خواهرت رو میگی خواهرت خیلی دختر خوبیه و گاه ابجی خودمه مرضیه؟دختر خوب مهربون آمیتیس؟نمیشناسم انا؟نمیشناسم اناهیتا؟نمیشناسم سکینه؟نمیشناسم زهرا؟نمیشناسم سودا؟نمیشناسم نازگل؟دختر خوبیه سروش؟دوسش دارم خیلی زیاد فرامرز؟داداش گلمه مهسا؟پرسپولیسی درنا؟نمیشناسم دنیا؟نمیشناسم پریا؟دختر خوبیه بنیامین؟نمیشناسم علی؟.ali. رو میگی اونم پسر خوبیه رضا؟نمیشناسم حسین؟نمیشناسم حمید؟مدیر خوبیه حمیدرضا؟اونم داداشمه سامان؟نمیشناسم
09-06-2012، 21:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-06-2012، 21:07، توسط pink devil.)
بابا نوشتم منظورت فقط درمورد این اسما چیه!
مثلا اینجوری! نازنین:اسم قشنگیه سارا:بدک نیست!
اها اینجوری باشه الان میگم
من فقط اولشو خوندم ببخشید پویا؟دوست دارم اسم فرزند ایندمو بزارم چون پویا اسم قشنگیه و مثل پویای خودمون مدیر ویزه پسر خوبی شه روشا؟قشنگه نازنین؟ سارا؟قشنگه مرضیه؟اونم قشنگه آمیتیس؟خوبه انا؟زیاد خوب نیست اناهیتا؟خوبه سکینه؟خوبه زهرا؟خوبه سودا؟خوبه نازگل؟قشنگه سروش؟قشنگه فرامرز؟قشنگه مهسا؟قشنگه درنا؟قشنگه دنیا؟قشنگه پریا؟قشنگه بنیامین؟ علی؟خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییی قشنگه رضا؟خوبه حسین؟خوبه حمید؟یکم خوبه حمیدرضا؟اونم یکم خوبه سامان؟ قشنگه کلا همشون قشنگ بودن بجز بعضی ها
09-06-2012، 21:12
این غذاها تورو یاد چی میندازه؟!؟!
پیتزا؟ همبرگر؟ چیزبرگر؟ لازانیا؟ آش؟ نون و پنیر و گردو؟ خرما؟ نوشابه؟ هات داگ؟ نون؟ پرتغال؟ سیب؟ گیلاس؟ البالو؟ هلو؟!
این غذاها تورو یاد چی میندازه؟!؟!
پیتزا؟ همبرگر؟خودم که چاقالو هستم چیزبرگر؟یاد انتخاباتولی من طرفدارش بودم سیاسی میشه نگیرین لازانیا؟خواهرم آش؟دوست مادرم همیشه اش درست میکنه به به چه اشی نون و پنیر و گردو؟یاد سفره افطار خونه مادر بزرگم خرما؟فوت شدگان نوشابه؟یاد پپسی پپسی هم یاد جنین تو پپسی هات داگ؟خوراک هرروزمون با دوستام نون؟بربری پرتغال؟یاد پرشکوه یه کوهی هست که پره پرتغال فروشه سیب؟خوشمزه گیلاس؟یاد کرم توش البالو؟ترش هلو؟!خودم
09-06-2012، 21:25
حافظ یا سعدی؟؟
کامران یا هومن؟؟ شاد یا غمگین؟؟ اب یا غذا؟؟ اب میوه یا اب؟؟ غذا یا شکلات؟؟ | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|