امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(29-07-2021، 12:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله من مریضم

الان آیا من فریب خورده ام؟ جالبه
چرا فکر میکنید من دارم اشتباه میکنم؟ چرا ی ذره احتمال نمیدی که خودت داری اشتباه میکنی؟ چرا فکر میکنی کسی که دین داره عقب مونده است؟ یبار فکر کن که خودت داری اشتباه میکنی
بعله شما درست میگی هرکسی خوب بود نابودش کردن و رسیدن به کمال انسانیت شده سطح فکری پایین
جالبه بدونید این اسلام بود که اخلاف طبقاتی رو برداشت با شعار برابری و برادری نه چیز دیگ اونم تو زمانی که اجدادت جلو اشراف و نجیب زادگان به پاشون میوفتادن و سجدشون میکردند
میدونی مشکل چیه؟ مرد نیستی و نمیفهمی
بعله دیگ ما شدیم عقب مونده و شما با جامعه مارکسیستی میخواید نجات پیدا کنید که مطعمنا موفق نمیشید

فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا و لهم عذاب الیم بما کانوا یکذبون / بقره آیه 10

باشه حتمن میرم
من دیگ نظری ندارم
موفق باشید

همه چی به کنار، فقط ارتباط بین آیه‌ی آخر و جمله‌ی اول خودت. 
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، shghyegh
آگهی
دینی ک به تار مویی لرزد به چه ارزد؟(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، shghyegh
(29-07-2021، 13:58)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوس ماسTelegh_20
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط _sehun_ ، shghyegh
(29-07-2021، 13:59)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:58)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوس ماسTelegh_20

ببین خیلی غیر منطقیه -_-
هرکی حجاب نکنه نا مسلمانه؟ -_-
من خودم ب قول شقایق در خدی حجاب دارم ک مردای هیز نگاهشون نیوفته دنبالم
ولی واقعا دین و اعتقاداتم قویه
 سپاس شده توسط shghyegh ، ραтяιcια ، سهَ‌ند
(29-07-2021، 13:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جور مردا باید زن ک گرفتن ، زنشون زایمان طبیعی داشته باشه
جلو چشمشون بچه ب دنیا بیاد اون موقع میفهمن داستان چیهTelegh_01Telegh_01

اینجوری که باز زنه درد میکشه
ناشناس
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، شـــقآیــق
(29-07-2021، 14:00)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:59)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوس ماسTelegh_20

ببین خیلی غیر منطقیه -_-

معلومه که نه
سر بحثای اینطوری زیاد اذیت نشو
مگه به حرف یه عده اس که بگن کی خوبه کی بد یا کی مسلمونه کی نه
حتی کساییم که تو این زمینه تحصیلات دارن هم نمیتونن راجه به این موضوع نظر بدن
از دل و نیت آدما فقط خودشون خبر دارن و خداشون
کسی نمیتونه برای کس دیگه تایین تکلیف کنه یا راجه به مسلمون بودنش نظر بده
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط _sehun_
(29-07-2021، 13:28)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 9:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اع این دیگه چیه
این دیگه از اعماق مغزم خطور کرد@_@

(29-07-2021، 11:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نشه میشه ._
من همیشه 0 میکنم

برو بدو الان..
گفتن نمیشه خااب
میشه .-.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(29-07-2021، 14:09)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 14:00)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین خیلی غیر منطقیه -_-

معلومه که نه
سر بحثای اینطوری زیاد اذیت نشو
مگه به حرف یه عده اس که بگن کی خوبه کی بد یا کی مسلمونه کی نه
حتی کساییم که تو این زمینه تحصیلات دارن هم نمیتونن راجه به این موضوع نظر بدن
از دل و نیت آدما فقط خودشون خبر دارن و خداشون
کسی نمیتونه برای کس دیگه تایین تکلیف کنه یا راجه به مسلمون بودنش نظر بده

دقیقا
خدا خودش میگه تو هر قشری باشید هر کاری ک کنید زشت یا زیبا حاکم یا ی فرد عادی با محبوب ترین شما پیش من با ایمان ترین شماس
اونوقت اینطور میان چرت و پرت میگن -_-
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(29-07-2021، 13:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:19)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی موافقم

عاشق کی شدی دخترم؟!

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-۲۰۲۱۰۷۲۹-۱۴۵۳۴۸.jpg
یعنی چی. الان زن رو انسان حساب نکرد این متن؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط شـــقآیــق
دلمممم مهمونییی میخواددددد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان