(02-03-2016، 23:16)Raha sj نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خلوته فاز نمیده
دورشته نول و ارت بگیری فاز فک کنم بدع :v
(02-03-2016، 23:18)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 23:15)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واجب شد بیام شمال #_#
(02-03-2016، 23:14)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-03-2016، 23:12)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه داداشم برو بخواب بعدا درست و حسابی باهم حرف میزنیم (:
(02-03-2016، 23:10)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میگم من نبودم بگو چشم ._.
امید نیومده میری؟
شبت خوش خدا به همرات
میخوام بات صحبت کنم ولی خواب نمیزاره امیرحسین
فعلا داداش
به امید دیدار
(02-03-2016، 23:12)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نبودم (دِهَ)
من خوبم مرسی:/
+د امیر خودت بودی دیگهه اذیت نکن :|||||
من همیشه ی خدا داشتم با موتور تصادف میکردم کلا تو استراحت بودم |:
ری تو بودی:/
تصادف چطور؟توضیح کامل بدهااا
واااای امیر اون موقع موتور داشتم افلیج کامل بودم
داشتم راه راستو میرفتم بعد یهو میرفتم تو باقالیا
یه روز نبود من دست و پا شکسته نیام خونه D:
باقالیا:v
من موندم چطور بهت زن دادن:vvvv