امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(07-08-2014، 21:29)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این لامصب 24 آنـه ها :| ..

رفتم شام بخورم بیام آف شد :| ..

سلام (: !

منظورت کیه؟
سلامBig Grin

یکی که 24 ساعته آنِ و الان آفه :| !

(07-08-2014، 21:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این لامصب 24 آنـه ها :| ..

رفتم شام بخورم بیام آف شد :| ..

سلام (: !

کیو میگه نام کاربری بده:ngh:ng2

اگه نگم محرومم میکنی ؟ :ngh:
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Mïņ̃†êR
آگهی
(07-08-2014، 21:29)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا این عقده ها رو از مردم نگیر میمیرن ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 133

سحر؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 133

جوووووووووووووووونم عشقم؟؟
یه بوس بده اول : V

سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، eɴιɢмαтιc
(07-08-2014، 21:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
برو خصوصی پدرشو در بیار :|
نقل قول:
بد حرف بزنی + بد جواب میگیری (:
فوش دادم ؟ :|

پدرشو در بیار فوشه ؟

بد جواب گرفتن فوشه ؟ :|

من درگیری ایجاد کردم الان ؟ :|

شیوا چرا میخاوی ازم ایراد بگیری الکی آبجی ؟

نه ولی تهدید به حساب میاد وبده یخانومه باشخصیت اینطوری حرف نمیزنهgrou
(07-08-2014، 21:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نقل قول:
kaffe2

نقل قول: نه دیگه دیشب اومده بود:V..

اها اره اومده بود 

چی0_____________0
چی چی._. ؟

باو فلش شده جم تی وی
دیشب کی اومده بود؟0______0

چرا؟

(07-08-2014، 21:29)پسر تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا این عقده ها رو از مردم نگیر میمیرن ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 133

اهمkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، ✘PETER✘
(07-08-2014، 21:31)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ای بابا به ما یاد دادن با دختر جماعت دعوا نکنیم :|
آخه کوجاتو بزنم :|
بابزرگترت درست رفتار کنvahidrk

چشم بزرگتر

من همین الان متوجه یه موضوعی شدم
مگه تو سحر نبودی مهدی؟پس چی چی شد الان؟؟
 سپاس شده توسط hanie directioner ، ✘PETER✘
(07-08-2014، 21:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:29)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نقل قول:
فوش دادم ؟ :|

پدرشو در بیار فوشه ؟

بد جواب گرفتن فوشه ؟ :|

من درگیری ایجاد کردم الان ؟ :|

شیوا چرا میخاوی ازم ایراد بگیری الکی آبجی ؟

نه ولی تهدید به حساب میاد وبده یخانومه باشخصیت اینطوری حرف نمیزنهgrou
(07-08-2014، 21:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
نقل قول:
kaffe2

نقل قول: نه دیگه دیشب اومده بود:V..

اها اره اومده بود 

چی0_____________0
چی چی._. ؟

باو فلش شده جم تی وی
دیشب کی اومده بود؟0______0

چرا؟

اهمkaffe2
کی کجا اومده بود:|؟

آرین ی حرف خوبی میزد..

میگفت ی مشت خر عاشق ریختن تو گ.آ .. :|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(07-08-2014، 21:33)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بببخشي :|
اينجا بچه رد ميشه ها-_-
واسشون ضرر داره*
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، hanie directioner
نقل قول: اگه نگم محرومم میکنی ؟ ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 133
اوهوم مجبور میشم:ngh:

(07-08-2014، 21:33)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحتی شما؟بزننم بنت کنم؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘PETER✘ ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †

الان دارم میرم شمارمو تو پ خ میدم سیو کن عشقم ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 133
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 133
 سپاس شده توسط mahdi0191
نقل قول: نه ولی تهدید به حساب میاد وبده یخانومه باشخصیت اینطوری حرف نمیزنهஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 133
تهدید ینی : یکیو به یه چیزی وادار کردن :|

اگه فلان کارو نکنی ؛ ....

خب ... 

این کجاش تهدیده ؟ :|

نقل قول: تو عموم جواب کسی رو نده !

نقل قول: بد حرف بزنی = بد جواب میگیری
:|

جمله ی دومی بیشتر یه تذکره تا تهدید !

بهتر نیست دیگه از چیزایه الکی آتو نکیری ازم ؟ ):

خدافظ ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(07-08-2014، 21:34)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:31)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 21:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ای بابا به ما یاد دادن با دختر جماعت دعوا نکنیم :|
آخه کوجاتو بزنم :|
بابزرگترت درست رفتار کنvahidrk

چشم بزرگتر

من همین الان متوجه یه موضوعی شدم
مگه تو سحر نبودی مهدی؟پس چی چی شد الان؟؟

راس میگه منم از اون موقع دارم به این موضوع فک میکنمUndecided

سپاس شده توسط ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان