امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

مامان من تو بازي پسر باشم-ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 132
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(22-01-2014، 16:18)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:16)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:15)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگار :|

جان^__^
بازی بعدیه رئال مادرید کِیه ..

قلبم دیگه تحمل دوری از کریسو نداره >___<
نمی دونم بوخودا)):
منم دلم براش تنگیده):
نرگس عـ*ـم گفت نمیدونه):

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:18)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت 8 بر میگردم امید اوارم نع کسی جاش خالی باش نع کسی کودورتی تو دلش داشتع باشه
همین دیگه
خدافس
بعضی از کدورتا از تو دل ادم پاک نمیشه !!
انتظار نداشته باش
منم از تو لیست دوستات حذف کن!!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(22-01-2014، 16:18)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدافض بـاو|:
نروووو توروخدا=((
اینجا دیه کسی از دوسای من ان نی=((

قــربـونت(:♥
حــوصلم ســر رف-__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رخـصت

Oreb#
تارا>_<
 سپاس شده توسط T A R A
(22-01-2014، 16:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:18)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدافض بـاو|:
نروووو توروخدا=((

حــوصلم ســر رف-__-
منم حوصلم سر رفت ازین بچه بازیا که هر دفه هم به هیچ نتیجه ای نمیرسه
والا اهههه>____<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط T A R A ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
ایــن حــرفـارو نــزنـید)):
شــما دوســتید عـه >___<

(22-01-2014، 16:22)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا>_<
مــهری>__<

(22-01-2014، 16:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 16:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدافض بـاو|:
نروووو توروخدا=((

حــوصلم ســر رف-__-
منم حوصلم سر رفت ازین بچه بازیا که هر دفه هم به هیچ نتیجه ای نمیرسه
والا اهههه>____<

و هـمه بـا هــم قــهر میشــن((((:
اهــم اهــم -__-
شــرمنــده آخــه خــنده داره|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Wєιяɗ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ƝeGaЯ
>________<
اـع!):

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

سپاس شده توسط T A R A
اوفففففففففففففففففففففف:|

منــــــــــو رفتم تـو ســایت بــازی آریــا گیم دارم بــازی بــاربی میکــنم:|
 سپاس شده توسط T A R A ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان