امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

: عجــــــــب :!

يكي منه بزنه :!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(10-05-2021، 18:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:21)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیه
اولا شوهر داره خودش
دوما
ندیده نشناخته خواهر زنمو بدم به اینو اون؟
نه دا
اصلا درست نیس
Telegh_01

:/ شکست عشقی خوردم

شوهرشو میکشم :/

اگه از جونت سیر شدی بکش حجی
منم کمکت میکنم
فقط من هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات بعدش به عهده نمیگیرم
خود دانی
Telegh_01
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(10-05-2021، 17:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 16:58)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رمان گفتی
آرش:مامان من شیر میخوام
بهار:بیا تا بریم بت برم Telegh_59 Telegh_01
ذهن هارا باید شست. میگه شیر گرونه بگیر این موزو بخور. شیر گاو و گوسفند منظور ماست

منم باور کردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× 132
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(10-05-2021، 17:56)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 17:55)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همسرشون هستم
:‌)

محتاج گیفای تلگرامم هستم
منم همینطور
قدرتی ک خیلیامون تو تل داریم هیچ جا نداریم
Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh
(10-05-2021، 18:31)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/ شکست عشقی خوردم

شوهرشو میکشم :/

منم کمکت میکنم
خود دانی
Telegh_01

[/list]

نه گناه دارم...بش میگم بره باهمون گوزنش زندگی عاشقانشو شروع کنه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
عه جدیدع
@The - Rz
خوش اومدی(:
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~× 132
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، The - Rz

(10-05-2021، 18:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینمش؟ *-*
ترجیحا از در احساسات وارد شو ._. بگو خدا رو خوش میاد حیوون زبون بسته رو بکشی؟ D:
البته چیزی نگی بهتره ، اون لحظه تحت تاثیر احساساتش بوده یچیزی گفته ._.

:/ رفته دور دور...اینجا نیست :/

جوجوهم دارم نی نای نای -_-
بش گفتم...گفت پ گربه چیه؟ همش گنده...
اخه گربه کجاش گنده؟ -_-
نمیدونم :/

جوجو کنار گربه؟ مگه میشه؟ ._.
هیچ جااااش
(10-05-2021، 18:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:31)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم کمکت میکنم
خود دانی
Telegh_01

نه گناه دارم...
بش میگم بره باهمون گوزنش زندگی عاشقانشو شروع کنه
بنظر عروسیشون دعوت نیستی
بزا یه کارت جور کنم واست
(10-05-2021، 18:35)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/ رفته دور دور...اینجا نیست :/

جوجوهم دارم نی نای نای -_-
بش گفتم...گفت پ گربه چیه؟ همش گنده...
اخه گربه کجاش گنده؟ -_-
نمیدونم :/

هیچ جااااش

اره D: من قوانین طبیعتو دور زدم D':

گربم میره کنارش میخوابه-_-

(10-05-2021، 18:36)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه گناه دارم...
بش میگم بره باهمون گوزنش زندگی عاشقانشو شروع کنه
بنظر عروسیشون دعوت نیستی
بزا یه کارت جور کنم واست

وی برای بار دوم شکست عشقی میخورد

اسمت چیه ستون بینام؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(10-05-2021، 18:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:35)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ جااااش

اره D: من قوانین طبیعتو دور زدم D':

گربم میره کنارش میخوابه-_-

(10-05-2021، 18:36)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظر عروسیشون دعوت نیستی
بزا یه کارت جور کنم واست

وی برای بار دوم شکست عشقی میخورد

اسمت چیه ستون بینام؟
خودمم دقیق نمیدونم ولی تو شناسنامه امیررضا ثبت شده

(10-05-2021، 18:34)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه جدیدع
@The - Rz
خوش اومدی(:
ممنان
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان