امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(10-05-2021، 18:08)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا که من دارم پادشاهی میکنم '-'

جون v:
فعلا رقابت زیاد تنگاتنگ نیست. D:

به مولا v:

میشه... :|
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(10-05-2021، 18:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:08)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون v:
فعلا رقابت زیاد تنگاتنگ نیست. D:

به مولا v:

ان‌شاءالله
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-05-2021، 18:11)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به مولا v:

ان‌شاءالله

._. همسایمون میگه قسم خوردم گربه هاتو بکشم .____.
فامیلم هست نمیشه چیزی گفت بش ._.
یکی از جوجه هاشو خورده -_-
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(10-05-2021، 18:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:11)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ان‌شاءالله

._. همسایمون میگه قسم خوردم گربه هاتو بکشم  .____.

گوربه داری؟ *-*
پس اون چرا به تو گفته؟ ._.
نوش جونش ، گوشت بشه بچسبه به تنششش xD
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-05-2021، 18:01)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 17:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاملا مزاح بود جان برادر
این جملات حکیمانه چند صاحبه رو شنیدی ستون؟Telegh_05
مواظب افـکــارت بــــــاش که گفتــارت می شود، مواظب گفتــارت بــــــاش که رفتـــارت می شود، مواظب رفتـــارت بــــــاش که عــــادتت می شود، مواظب عــــادتت بـــــاش که شخصیتت می شود، مواظب شــخـصیتت بــــــاش که سرنوشتت می شود.
داش من یه توک پا برم تو افق محو شم الان میام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-05-2021، 18:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. همسایمون میگه قسم خوردم گربه هاتو بکشم  .____.

گوربه داری؟ *-*

اره :/

چون ...چمیدونم باو :/
والا...جوجه مال نوش بود...بعد مثلا خیلی گریه کرده بوده اینم اومده به من گفته اینارو -_-
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(10-05-2021، 17:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 17:55)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همسرشون هستم
:‌)

اناهم برامن خاستگاری کن ستون
نه دیه
اولا شوهر داره خودش
دوما
ندیده نشناخته خواهر زنمو بدم به اینو اون؟
نه دا
اصلا درست نیس
Telegh_01
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-05-2021، 18:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوربه داری؟ *-*

والا...جوجه مال نوش بود...بعد مثلا خیلی گریه کرده بوده اینم اومده به من گفته اینارو -_-

ببینمش؟ *-*
ترجیحا از در احساسات وارد شو ._. بگو خدا رو خوش میاد حیوون زبون بسته رو بکشی؟ D:
البته چیزی نگی بهتره ، اون لحظه تحت تاثیر احساساتش بوده یچیزی گفته ._.
 سپاس شده توسط Prometheus
(10-05-2021، 18:21)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 17:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اناهم برامن خاستگاری کن ستون
نه دیه
اولا شوهر داره خودش
دوما
ندیده نشناخته خواهر زنمو بدم به اینو اون؟
نه دا
اصلا درست نیس
Telegh_01

:/ شکست عشقی خوردم

شوهرشو میکشم :/

(10-05-2021، 18:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 18:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینمش؟ *-*
ترجیحا از در احساسات وارد شو ._. بگو خدا رو خوش میاد حیوون زبون بسته رو بکشی؟ D:
البته چیزی نگی بهتره ، اون لحظه تحت تاثیر احساساتش بوده یچیزی گفته ._.

:/ رفته دور دور...اینجا نیست :/

جوجوهم دارم نی نای نای -_-
بش گفتم...گفت پ گربه چیه؟ همش گنده...
اخه گربه کجاش گنده؟ -_-
نمیدونم :/
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(10-05-2021، 17:16)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 17:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime
شقا پلنگ چطوره ؟ خوبه ؟ v:

خوبم حسام خرچنگ48
تو چطوری؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shghyegh ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 128 مهمان