امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189

(10-08-2014، 10:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 10:24)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر.
من بی ناموس نیستم که بیام دختر مردمو بزنم.

نَ بابا ؟ :|

آفرین ._.
خواهش.Dodgy
 سپاس شده توسط NeginNg
آگهی
بقبقشقیقد تقاقرقاق :|||||| !

Shy .. !
 سپاس شده توسط T A R A ، NeginNg
(10-08-2014، 10:25)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 10:24)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 10:22)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 10:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل واقعا داشتین این یارور رو اُسکل میکردیم؟! :||

قکقوقنقی ! :::||||

خقو قسقاقدقه قتقر اقز صقالق :| پقپقدقا نقشقد :|||||| !

رمزتون خیلی ضایس !¡! p;
نیکی نگو که رمز گروه و نداری ? :|

ندارم .ـــ.*

ولی نیاز نیس بگی خودم فهمیدم (:>
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط NeginNg
(10-08-2014، 10:26)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـــالا :|سلام Big Grin

جیغغغ وایسا چادرمُ گُم کردم :|

تارا اون چادر منو بده ._.

بفرما ._.

:| حوصلم سر رفته خو چیه ؟ ـ_ـ*
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 131
 سپاس شده توسط NeginNg ، τοxικ ، T A R A ، !~IмДи~!
دختره حامله میشه ب دكترمیگه :
من خودبخودحامله میشم ،امكان داره چیزی توی هواباشه ک باعث حاملگیم شده باشه ؟
دكتر: بله خانم،لنگاتون !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، صالح02 ، τοxικ ، NeginNg
(10-08-2014، 10:26)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـــالا :|سلام Big Grin
عليك سلام برادر حسن :|
 سپاس شده توسط NeginNg ، τοxικ
(10-08-2014، 10:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر خیلی بچه و متقلب و چندشی -_- :| ! ..

▬▬

اینم طرحش خوبه :|

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 131
صفت خانوادگیت برا خودتDodgy
(10-08-2014، 10:24)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 10:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 10:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساده تر از صالح پیدا نشُد :| .. ! Shy

گُناه داره غزل .. !

▬▬

تارا میای ایندفعه .. این داستان گروهمون رو من و تو باهم بنویسیم ؟

(10-08-2014، 10:20)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با شما نیستم.Dodgy

بیا منو بزن :|
خیر.
من بی ناموس نیستم که بیام دختر مردمو بزنم.

:o .. !

هییممم باشه آیسان !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 131
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، NeginNg
نقل قول: صفت خانوادگیت برا خودتDodgy

بچه ای دیگه چیکارت کنم ؟ -_-

باشه باشه D: .. !

نقل قول: هییممم باشه آیسان !

:| !

خنگول ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189 131
 سپاس شده توسط NeginNg ، T A R A
(10-08-2014، 10:25)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 10:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 10:23)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مارو باش اومدیم یه ذره بصحبتیم.

تُ از کی تالا تو این فازی ؟ (:

:> .. !
ااز اون موقع که آدم شدم.

من وختی میخآم ج این جور پیامارو بدم از مخلوط [ اخلاق شیوا و بهاره ] استفاده میکنم :| .. !

ببین گُلم .. دیهه تُ فاز عشق بازی نباش .. عاشق کسی نشو که عاشقت نیس (: ..!

تُ گوشت باشههه .. ! Shy
 سپاس شده توسط NeginNg ، صالح02

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188

پرش به انجمن: