امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(25-09-2014، 22:36)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی عکس برا اواتار میخوا ؟ :|
من میخوام ._. :|

چ مدلی میخوای ؟ (:
 سپاس شده توسط M ATIN ، ~Mahnaz~ ، Roxanna
آگهی
(25-09-2014، 22:35)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:33)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:30)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:29)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:26)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو ازشون بپرسBig Grin

رفتم ب ایتالیایی زیر عکس یکیشون کامنت گذاشتم خوشبحالت ک می تونی شنا کنی (چ عکسی گذاشته بودBig Grin)من نمی تونم بخاطر اینکه دکی نمی ذاره!
اومده نوشته و شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuhHuh
مگه من چی گفتم؟؟؟؟
احتمالا خود گیری مضمن داشته بروز نمیدادهSmile

خوشگلم نبود
ولی لارا ناکس چ اندامی داره!
بهش خصوصی پی ام دادم چ طوری خوبی!
گفت خوبم ممنون شما خوبید دوست دخترون خوبه؟
راستی ایران چ طوره؟؟؟
کلا رفتم آمپاس شد دختر خاله ننم انگار!
منم گفتم دوست دختر ندارمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خاک به سر کافر ..
نچ نچ نچ..

این ایتالیایی ها خیلی بی حیان همش کنار ساحل بدون سانسور عکس می گیرنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
راستی دیدید امروز چ شری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(25-09-2014، 22:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:32)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیم هیـِــر .-.

هی .. شما همونی نیستی ک روزی ی بار بی اف اف عوض میکنی ؟ =)

نه خـآنوم اشتبـآ گرفدی .-.
نه خودم دیدم دیروز با کیانا امروز یاسمین (.. )

اگـه دقت کنی یـآسمین خیلی وقته تو عنوآن کـآربریمه ._.* .. کیـآنـآم هر روز یکی رو به بی اف افش اضـآفه میکنه .. خسته شدم .. چون برآش ثـآبت نبودم .. پس با بر داشتنش خواسدم بهش ناراحتیمو ابراز کنم .-.

.. ؟!
 سپاس شده توسط M ATIN ، Mason ، Roxanna
یارو قیافشو از نمای دور ببینی یاد ارواح خبیثه میفتی !

بعد نوشته : نمیدانم کدامین مانع مرا از تو دور کرده ؟

آخه لامصب تو خود مانعی

اعتماد به نفس تو رو اگه کفتار داشت الان طاووس بود !Big Grin
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط M ATIN
مهناز یه بی اف بیشتر نداره ..

اونم امضاشه :/\
:hiccp:
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:37)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:35)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:34)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:32)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیم هیـِــر .-.

اگـه دقت کنی یـآسمین خیلی وقته تو عنوآن کـآربریمه ._.* .. کیـآنـآم هر روز یکی رو به بی اف افش اضـآفه میکنه .. خسته شدم .. چون برآش ثـآبت نبودم .. پس با بر داشتنش خواسدم بهش ناراحتیمو ابراز کنم .-.

.. ؟!

آقا نگید فضولی می کنم خداییشم اصلا نظرات هیچکس رو نخوندم فقط چشم بهش میافتاد دیگه کلا نمی خوندم!
ولی چند بار مال شمارو ک دیدم همش دیس لاو بوده اگ فضولی نیست می شه بگید چ خبره چون هرچی دختر اومد باهاش در مورد این بحث حرفیدید!
(25-09-2014، 22:37)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:35)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:33)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:30)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:29)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتم ب ایتالیایی زیر عکس یکیشون کامنت گذاشتم خوشبحالت ک می تونی شنا کنی (چ عکسی گذاشته بودBig Grin)من نمی تونم بخاطر اینکه دکی نمی ذاره!
اومده نوشته و شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuhHuh
مگه من چی گفتم؟؟؟؟
احتمالا خود گیری مضمن داشته بروز نمیدادهSmile

خوشگلم نبود
ولی لارا ناکس چ اندامی داره!
بهش خصوصی پی ام دادم چ طوری خوبی!
گفت خوبم ممنون شما خوبید دوست دخترون خوبه؟
راستی ایران چ طوره؟؟؟
کلا رفتم آمپاس شد دختر خاله ننم انگار!
منم گفتم دوست دختر ندارمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خاک به سر کافر ..
نچ نچ نچ..

این ایتالیایی ها خیلی بی حیان همش کنار ساحل بدون سانسور عکس می گیرنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
راستی دیدید امروز چ شری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اینجا بچه نشسته یکیش من ..
رعایت کن ..
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط M ATIN
با شمام
دیدید امروز چ شری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بزارید فضولی خودمو بکنم بابا!!!!!!!!!
 سپاس شده توسط آرامش
(25-09-2014، 22:37)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیم هیـِــر .-.

.. ؟!
اها .. موفق باشی (..)
 سپاس شده توسط M ATIN ، ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ ، آرامش
(25-09-2014، 22:39)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.. ؟!

آقا نگید فضولی می کنم خداییشم اصلا نظرات هیچکس رو نخوندم فقط چشم بهش میافتاد دیگه کلا نمی خوندم!
ولی چند بار مال شمارو ک دیدم همش دیس لاو بوده اگ فضولی نیست می شه بگید چ خبره چون هرچی دختر اومد باهاش در مورد این بحث حرفیدید!

راجــه به چی میحرفید .. ؟! :|
 سپاس شده توسط M ATIN

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان