امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(30-08-2014، 11:43)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:40)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:35)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:31)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این منو از کجا میشناسه؟؟0_o
به من چه دلستر انگئر می خوای
این نه سینا

اسم دارما

پولام تموم شد دیروز. برو برام بخر
پوووف 
پیری اواتار دخترونه گذاشتی؟
به من چه؟؟؟
من خودم پول ندارم-__-
تو منو می شناسی؟؟
این که پسره!
شوخی کردم پول دارم
جیبم پول پره ولی حال ندارم برم مغازه
اوهوم میشناسمت
نخیرم دختره.-.
حال تو به من ربط نداره-_-
ادن وقت از کجا می شناسی؟
خیلی وقته میشناسمت
 سپاس شده توسط Adl!g+
آگهی
(30-08-2014، 11:43)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:42)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیشکیو نمیشناسمcryingcrying

هیشکیم تورو نمیشنـآسه :|
خو اشنا میشیمBig Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:43)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:38)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2401190 dateline=1409387845]من با مهی نبودم با تو بودم گفتم بدی -ــ-..!

همین الان از لیستم درت میارم |:

به خودت میگی داداش .ــ. ?!

باشه بدم !

چیو در میاری ؟!

چیکـآر کنم !؟ موتور سوارت کنم دور دورت بدم ؟
[/quote]

یه چیزی هست که بهش میگن لیست دوستان .ــ.

از اون جا درت میارم |:

نخیرم لازم نکرده -ــ-

خدافظ |:
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 130
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Adl!g+
خدافس ._.*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Navisa. ، ըoφsիīkα ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:45)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:43)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:42)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میشناسمش تو اون انجمنه .

بش گفتیم کاربر بیار خودش رفت چند بار عضو شد گفت بیا .

نمیدونست سرچ IP  رو واس همین موقع ها گزاشتن .

:|

میگم نـآم کآربریش برآم آشنـآ بود ._.
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:45)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــقــد بیشــعور -_-

یکــی بگــه نــرو |:
گُل گفتی - ــــــــــــــ -
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:43)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:42)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:40)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چ قشنگ بود نوشمک cry girl ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
._.*

سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Adl!g+ ، [ niki ]
(30-08-2014، 11:45)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:41)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:39)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:36)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــن نیآیش خیلـی بی اعصـآب شده امروز .___.*!
|:
مگه اعصاب واسه ادم می ذارن نه واقعا می زارن؟؟؟

آروم بـآش .. ._.

آب قــند .. ؟ ._.
 !:
برو بیار

چــَــش ._.

(30-08-2014، 11:45)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــقــد بیشــعور -_-

یکــی بگــه نــرو |:

بتــمرگ -_-

(30-08-2014، 11:46)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اشنا میشیمBig Grin

:|

-_-

وآه .. !
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Adl!g+
شخصی پیش شیخ رفت و گفت :ای شیخ چند روزیست بی تابم؟ 

شیخ فرمود تابی بخر.. آن شخص تابی خرید و خوب شد :|
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Navisa. ، Y.a.S.a.M.i.N ، ღSηow Princessღ ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:46)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:44)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش؟
هان؟
یه سوال خصوصی بپرسم؟
 سپاس شده توسط Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان