امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝

(13-06-2014، 16:56)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرفدارا ریختن-_-
من مسئولیت این بچرو قبول نمیکنم...برو پیش فرزام-_-

بابای:-******

دلمو شیکوند S: بُرو آشپز خونه ببر -_-

(13-06-2014، 16:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآن متولد دی مآه هستی ! ؟ :|

هیمم مگه چمه ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 130
 سپاس شده توسط parmida.a ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
ديكه حوصله امتحان ندارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Navisa.
(13-06-2014، 16:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:48)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:44)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:42)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. بهتره از اینه که همشون شوهر و زنام باشن حرمسرا وا کنم >_<

مگه نه؟ >_<
به من تیکه میندازی >_< ؟!!
تــو حـرمسـرا رو گُذاشــتی تو جـیب بغلــت :|
لطف شمارو میرسونه *._.* .!

تو همیشه مدیون لطف هایه من بودی و خواهی بود *._. * :}
این بشر جدیدا فکر میکنه مهره ی مار دارع *._.* !!بلی بلی لطف شماست دیگر *._.* همیشه مانند عذاب نوع بر من اصد !!

شکلک منو اسکی میری بی اراده *._.* ؟!! _-_ :|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 130
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
بدشانسی یعنی ..

تبلتت وسط نصب رام جدید شارژش تموم بشه :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، RedSparrow ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(13-06-2014، 16:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:53)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف نزنم ک تو .. استغفرالله -_- نوه ی رسول الله اینجاس -_- وگرنه دوتا بت میگفتم -__-

خوشالم از وبم اسکی میری .^.

تو برو اون دوتا رو بُکُن تو حلقت ._. [ الان ی دونه میزنه تو دهن :| ] !

میخواستم حرفای خودتو ب خودت یاد آوری کُنم اسکی نرفتم که -_- !

درضمن مُتولدین دی و اسکیشون ! :|

خیر سرم الکی که تو زمستون ب دُنیا نیومدم که -_-

ب من که دیگه نگو که ! :|
اگه میشد ک نیازی نبود تو چیزی بگی >__< نمیشه >__<

خلایق -_- خر چ لایق ؟-_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلام!
آقا من یه سوال دارم کی از سیم کارت سر در میاره؟؟
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
منم متلود 20 دی هستم ! :|

خدافظتونــــ...... (:
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 130
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow
(13-06-2014، 16:58)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میشد ک نیازی نبود تو چیزی بگی >__< نمیشه >__<

خلایق -_- خر چ لایق ؟-_-
نه بزن تو دهنم بزن :|

وقتی داری یواشکی یه غلطی میکنی …

علاوه بر چپ و راست، بالارم یه نیگا بنداز !! .. -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 130
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، RedSparrow
(13-06-2014، 16:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:48)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:44)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من تیکه میندازی >_< ؟!!
تــو حـرمسـرا رو گُذاشــتی تو جـیب بغلــت :|
لطف شمارو میرسونه *._.* .!

تو همیشه مدیون لطف هایه من بودی و خواهی بود *._. * :}
این بشر جدیدا فکر میکنه مهره ی مار دارع *._.* !!بلی بلی لطف شماست دیگر *._.* همیشه مانند عذاب نوع بر من اصد !!

شکلک منو اسکی میری بی اراده *._.* ؟!! _-_ :|
من ادعایی ندارم ._. !

عذاب ؟؟! :|

بشر اسم دارد -_- ! مرضیه -_-

اره شکلک ت ر اسکی میرم *._. * PROBLEM ؟ :>
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(13-06-2014، 16:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم متلود 20 دی هستم ! :|

خدافظتونــــ...... (:

من 27 دی :|

خدافس -_-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان