امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۷

(01-06-2021، 17:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:44)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گوگول مگول ^^

درسا رو شکست میدی آخرش ^^
ستسسسسسبلسسسسشسنسبتس چی گفتی عررر D::::
بر منکرش لعنت =)

دقیقا^^
عرررررررررر بر منکرش صدها لعنت:/
خودت چطوری پسر؟
چیکارا میکنی؟
منکر پیدا کردی تا حالا بانو؟.---.
عالی به به -.-
علافی :>
تو چی تو چی؟
 سپاس شده توسط моои
آگهی
(01-06-2021، 17:44)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلــــــــــــــــــــــام._.
سلام گوگول مگول ^^

(01-06-2021، 17:41)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیبای فلش خوبه ی نمه درس سرش ریخته ولی خوبه^^
کلاغا دروغ میکن خودش از پروفش خوشکلتره(=
بر منکرش لعنت =)

(استیکر دهن باز شده)
گوگول مگول؟Telegh_01
صب کن منظورت اواتارمه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(01-06-2021، 17:53)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا^^
عرررررررررر بر منکرش صدها لعنت:/
خودت چطوری پسر؟
چیکارا میکنی؟
عالی به به -.-
تو چی تو چی؟

خیر کسی جرئت نمیکنع منکر من شع:/
من ی نمه دوز استرسم رفته بالا کنکور از رگ گردن ب من نزدیک تر است:/
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(01-06-2021، 17:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 15:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.اونوخ اونا ازاد میشن ما بن

ب نکته خوبی اشاره کردی/:
ولی من وفدارم

صد در صد ^^

منم همچنین عشقم تو بنه ._.

(01-06-2021، 17:55)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:53)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی به به -.-
تو چی تو چی؟

سلام._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_
(01-06-2021، 17:49)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پایتم v:

مرگ بر آمریکا

مرگ بر ضد ولایت صاشت
 سپاس شده توسط _sehun_
(01-06-2021، 17:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نکته خوبی اشاره کردی/:
ولی من وفدارم

صد در صد ^^

(01-06-2021، 17:55)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام._.

من ی بار بی دلیل بن شدم خیلیم بد نیس بن
بیا مام بن شیم

(01-06-2021، 17:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:49)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ بر آمریکا

مرگ بر ضد ولایت صاشت

اگه پایه بن شدنی چن تا فحش بدم اگرم نیستی هی چرت و پرت میگم/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Prometheus
(01-06-2021، 17:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صد در صد ^^

سلام._.

من ی بار بی دلیل بن شدم خیلیم بد نیس بن
بیا مام بن شیم

(01-06-2021، 17:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ بر ضد ولایت صاشت

اگه پایه بن شدنی چن تا فحش بدم اگرم نیستی هی چرت و پرت میگم/:

والا نمیدونم کلا چگونه بن میشین شما ها^^
فشم اصن روم نمیشه._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_
(01-06-2021، 15:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 11:49)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ "*VENUS*"
من باهات قهرم .   ike

خاکه عالم O_O!
چرااااا چی شدههههههههه

نسخه جدیدو زدی نگفتی بم من اول بشم ._. 
اون تیتاب طلایی برا من بود ))): ..
https://harfeto.timefriend.net/16220582033315
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-06-2021، 17:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گوگول مگول ^^

بر منکرش لعنت =)

(استیکر دهن باز شده)
گوگول مگول؟Telegh_01
صب کن منظورت اواتارمه؟
بلی :>
میتونه اونم باشه بستگی به تصورت داره :»
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(01-06-2021، 18:06)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-06-2021، 17:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(استیکر دهن باز شده)
گوگول مگول؟Telegh_01
صب کن منظورت اواتارمه؟
بلی :>
میتونه اونم باشه بستگی به تصورت داره :»

._.
خب من تصور دیگری ندارم^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان