امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

(07-05-2021، 0:43)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:27)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام از ی شوخی ):

اینروزا همه با هم دعوا دارن:/

@"☆coииoя☆"
چ خبر مدیر جان؟

خیلی بده اخه من هردوشون برام عزیزن اونا جزو اولین رفیقامن Sad

(07-05-2021، 0:44)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:24)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین هزار بار گفتم من  رو بن کن نکردی نتونستم خودم برم/=
نه مطمئنم کمتر از هزار بار گفتی. حاضرم قسم بخورم

(07-05-2021، 0:27)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چگونه سلطانو به تصویر کشیدی؟

کپی پیست Sad

/=
به هر حال کلی درخواست کردم ک اون کارو بکنین اما شما گفتی ن ×_×
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، م‍حمّد
آگهی
(07-05-2021، 1:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 1:04)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووووم
پس بچه ها زود تند سریع برین زیر پتو (=

نه نه راحت باشین ^^
بهار تا صبح بیداره -.-

هووووم چسسسب(=

(07-05-2021، 1:43)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 0:43)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینروزا همه با هم دعوا دارن:/

@"☆coииoя☆"
چ خبر مدیر جان؟

(07-05-2021، 0:44)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مطمئنم کمتر از هزار بار گفتی. حاضرم قسم بخورم

کپی پیست Sad

/=

هممممم:/

(07-05-2021، 1:04)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 1:03)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس ب جز کی؟:/

جز اونایی که محدوده دیدشون دریاست

ینی شمالیا؟://////
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(07-05-2021، 1:48)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 1:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه راحت باشین ^^
بهار تا صبح بیداره -.-

هووووم چسسسب(=

(07-05-2021، 1:43)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/=

(07-05-2021، 1:04)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جز اونایی که محدوده دیدشون دریاست

راسی ریهام معنی اسمت چیه؟
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط моои ، shghyegh
(07-05-2021، 1:51)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 1:48)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووم چسسسب(=

نم نم باران(=
من و تو اسمامون تقریبا هم معنیه من ب عربی ت به فارسی^^

@shghyegh
خواهرت نیس؟
از تو بزرگتره؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh ، βάરãɲ
(07-05-2021، 1:53)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 1:51)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نم نم باران(=

@shghyegh
خواهرت نیس؟
از تو بزرگتره؟

قدی اره ولی سنی ن Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط моои ، βάરãɲ
@"☆coииoя☆"
قبلا تگت میکردیم جواب میدادی دیگع تحویل نمیگیری ؟:/

(07-05-2021، 1:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 1:53)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نم نم باران(=

@shghyegh
خواهرت نیس؟
از تو بزرگتره؟

قدی اره ولی سنی ن  Big Grin
سنی کی بزرگترع؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

نم نم باران(=

@shghyegh
خواهرت نیس؟
از تو بزرگتره؟

جونز چ خوشگل^.^
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط моои ، shghyegh
(07-05-2021، 2:02)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نم نم باران(=

@shghyegh
خواهرت نیس؟
از تو بزرگتره؟

جونز چ خوشگل^.^

*_*

شب خوش همگی(=
Nashenas(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، βάરãɲ ، shghyegh
(07-05-2021، 2:02)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2021، 2:02)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونز چ خوشگل^.^

*_*

شب خوش همگی(=

شب خوش ناناز ^_^♡
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط shghyegh ، моои
(07-05-2021، 1:58)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"
قبلا تگت میکردیم جواب میدادی دیگع تحویل نمیگیری ؟:/

(07-05-2021، 1:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدی اره ولی سنی ن  Big Grin
سنی کی بزرگترع؟

ن سه سال کوچیک تره ، دخترم°_°
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 206 مهمان