امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(03-03-2021، 16:37)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 16:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظهرا میخوابی؟
نه معمولا ..
چون اکثر روزای هفته یدونه کلاس هفت و نیم صب دارم یدونه ظهر یا بعد از ظهر
تو این فاصله ، ی یه ساعتی می خوابم :>
شما دوازدهمی؟ .-.

معمولا خودِ من ظهرا خواب میبینم...شاید برای بقیه هم اینطوری باشه
یه بار امتحان کن!(:
دوازدهم؟!@_@
نه بانو هشتم که در اصل باید نهم بودم*بدی های نیمه دومی-_-

(03-03-2021، 16:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 16:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
بیا بالا
من تنهام):

انقدر حرف خواب زدین منم خوابم گرفت ._.

بیا بغلم بخوابzZz
 سپاس شده توسط Thyme
آگهی
(03-03-2021، 16:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 16:37)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه معمولا ..
چون اکثر روزای هفته یدونه کلاس هفت و نیم صب دارم یدونه ظهر یا بعد از ظهر
تو این فاصله ، ی یه ساعتی می خوابم :>
شما دوازدهمی؟ .-.
یه بار امتحان کن!(:
دوازدهم؟!@_@
طی تحقیقات میدانی من (چاخان :>) بستگی به اون فرد داره .. بعضیا کلا خیلی خواب می بینن ، بعضیام خیلی کم Telegh_26
عیح ._.* چه کوچول ._.* بیا بخلم ._.*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 13
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-03-2021، 16:47)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 16:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار امتحان کن!(:
دوازدهم؟!@_@
طی تحقیقات میدانی من (چاخان :>) بستگی به اون فرد داره .. بعضیا کلا خیلی خواب می بینن ، بعضیام خیلی کم  Telegh_26
عیح ._.* چه کوچول ._.* بیا بخلم ._.*
هوم بله<:ولی بازم یه فرضیه بود.دقت کردید هیچکس حتی دانشمندا هم دلیل خواب دیدنو نمی دونن؟!
کوچولو خودتیی-_-*
(03-03-2021، 15:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:02)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای ترررشی:/
تنکیو ی سرم ب اونجا بزنم ی تیکه از خورشیدم میارم با خودم ک کلا محوت کنم از رو زمین :/
ای خورشت کرفس
@Волшебик
دد اینو بفرستش فضااااااااا

چیکار کرده مگه؟ |=

(03-03-2021، 14:55)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 14:15)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بح بح چطوری داداش؟ (=
ای کَلَک 14k

شکر
خودت چطوری؟

ای جونم (:
سرم داره میترکه !
خیلی خستم اصلا نمیتونم بخوابم ! .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ ، امیر‌حسین
(03-03-2021، 17:00)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم داره میترکه !

خاب دکتر ملیکا وارد میشود<:*لبخندی ملیح
خاب ۳ تا روش داریم
¹خوردن قرص مسکن مثل کلداکس البته امکان داره شما رو بگیره و شما به یه خواب ۵ ۶ ساعته برید
²کمپرس کردن که ترجیا با دستگاه بخور باشه بهتره اگه دستگاه بخور در دسترس نیست بخاری یا سشوار هم خوبه و میشه
³خوردن مایعات گرم مثل چایی و دمنوش اعصاب
 سپاس شده توسط Волшебник
(03-03-2021، 17:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 17:00)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم داره میترکه !

خاب ۳ تا روش داریم
¹خوردن قرص مسکن مثل کلداکس البته امکان داره شما رو بگیره و شما به یه خواب ۵ ۶ ساعته برید
²کمپرس کردن که ترجیا با دستگاه بخور باشه بهتره  اگه دستگاه بخور در دسترس نیست بخاری یا سشوار هم خوبه و میشه

ممنون خانم دکتر (;
Love
*-*

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
چرا دلم براکسی تنگ شده که ندیدمش؟(:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-03-2021، 17:56)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 17:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب ۳ تا روش داریم
²کمپرس کردن که ترجیا با دستگاه بخور باشه بهتره  اگه دستگاه بخور در دسترس نیست بخاری یا سشوار هم خوبه و میشه

ممنون خانم دکتر (;

بهتر شدید؟!
 سپاس شده توسط Волшебник ، βάરãɲ
(03-03-2021، 17:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 17:56)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون خانم دکتر (;

بهتر شدید؟!

کمی (=
Love
*-*

سپاس شده توسط βάરãɲ ، *Aɴѕel*
من نیستم خوش میگذره *.*؟
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Волшебник

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان