امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

من 1 بارشم نبردم :| ._.

شانس ب این مزخرفی دیدی تا حالاع ؟ :499:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(26-07-2014، 16:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:10)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار گرفتی ؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ 25r30  25r30  25r30

گفتم ساکت شو Angry
عصبانی میشی..
جذاب میشی Big Grin

علی ساکت شو Angry

چی شده؟Angel

می خواستی چی بشه ؟ 
مدیر عالی قدر به من 40 درصد اخطار دادع با دلایل مسخره الآنم به قول خودش دارع منو ساکت می کنه
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 13
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
سلام 
داشتم با تاکسی میومدم ی دختر رو دیدم
ب کلش دقت کردمو چشامرو زوم کردم روش دیدم کلیپس دارع بیشتر دقت کردم دیدم موهاش رو ب وسیله ی کلیپس تنظیم کردع روسریش رو هم روی کلیپش تنطیم کردع:|
نتیجه ی اخلاقی=حیات برای دختران بدون کلیپس امکان ندارد:|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(26-07-2014، 16:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و ایسان تیتر منتخب را میبرد497

مبارکه صاحب شارژ ^_^ :|

3 دفه شد>ConfusedConfusedConfused

آیسان بردO_O؟

الان رضا داره از درون میسوزه :/ .. |:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-07-2014، 16:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان بردO_O؟
اره Angelبرم بشمرم نشمردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، † αƖιєη † ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
آیسان ببره میشه س بارO_O؟

(26-07-2014، 16:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان بردO_O؟

الان رضا داره از درون میسوزه :/ .. |:

اصلا من شرکت نکردم-_-

آیسان ببره ب نفع منه..

شارژه مال خودم میشهAngel

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
این مونا به من یه ماه اخطار داده >_<

به دلیل بی احترامی به مدیر
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
رضا از وقتی نویسنده شده به من سپاس نداده ._. !

سپاس صورتیشو فقط واسه اینُ اون میبینم :| ._. ! ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(26-07-2014، 16:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:09)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین شیوا ._.
چی شده توضیح بده

دقیقا کجاشو میخوای بدونی ؟ ._.

همشو تو 4جملهAngel

من اومدم گفتگو دیدم یک فرد ناشناس ولی آشنا اینجاس ب نام آقای اشکان ._.

بعد نوری ناراحت شد رف ._. چون رضا بهش استرس دار ._.

رکی معنی اسممو خاس ._. بعد فرین ب اون آقا اخطار داد ._. من اعتراض کردم فرین گف بیخیال ._.

الانم ک تو اومدی میگی آیسان برنده شده ._. رضا هم تعجب کرد ._.

پایان ._. :| !
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، † αƖιєη †

آیسان بردO_O؟

جیغغغغ س دفعه شده شده شده شده شده شده

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 13 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 13 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 13 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 13

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 13

ها ها ها ها من ب خودم افتخار میکنم :|||||| !

^______^* ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 13
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، Dead Silence ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان