امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝

(27-06-2014، 2:42)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی یه سوال

بابا کیه¿¿¿

سوال زیبایی کردی
خیلی دیدیش باباتوحدس بزن!!
یه راهنمایی میکنم نویسندس!
              ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 153 ❝ 13

سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
ماریا چرا شدی نیوشا؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(27-06-2014، 2:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باس دیگه بخوابم با اینکه خوابم نمیاد|:
وگرنه فردا دهنم سرویسه|:

امروز نه فردا ...
B-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(27-06-2014، 2:40)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:35)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:32)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهآ دوستم B-)
این یارو توهینآی بی تربیوتی میکونه ..!
تو روحت کیانا :|

به من گف تو!!!
بی تربیت!
باس اخطار بگیری!
تازه یه بار یکی بم توهین کرد!
شوورم بش اخطار داد((:
حال کردم((:
اونجات بسوزه!

عنتر ...
B-)

یوهاهاهاها!!
سعی نکن شورمو تور کنیا!
منو خیلی دوس داره(:
سمتت نمیاد،زایع میشی!!
خخخ!
شوخی کردم((:
تو هم از ما بهتر گیرت میاد((:
B-)
رها این حالش خوب نی ...
یه وخ منو نزنه !...
:| ¿¡

نه نمی زنه+_+
 سپاس شده توسط Thyme ، ~KiAηA~
(27-06-2014، 2:43)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:42)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی یه سوال

بابا کیه¿¿¿

سوال زیبایی کردی
من میدونم بگم؟
(27-06-2014، 2:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:40)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:35)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من گف تو!!!
بی تربیت!
باس اخطار بگیری!
تازه یه بار یکی بم توهین کرد!
شوورم بش اخطار داد((:
حال کردم((:
اونجات بسوزه!

عنتر ...
B-)

یوهاهاهاها!!
سعی نکن شورمو تور کنیا!
منو خیلی دوس داره(:
سمتت نمیاد،زایع میشی!!
خخخ!
شوخی کردم((:
تو هم از ما بهتر گیرت میاد((:
B-)
رها این حالش خوب نی ...
یه وخ منو نزنه !...
:| ¿¡

نه نترس تورو نمیزنم-_-
ازت خوشم میاد(:

Realy ?
تنکس ..!
شوتتیگ تو د ِ لیستم !
رفتی پیش بقیه فرندا ..!
;-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(27-06-2014، 2:43)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی یه سوال

بابا کیه¿¿¿

سوال زیبایی کردی

اینقد شر نگو|:بگو اهورا|:همچینم جو زنو شوهری برت نداره|:
اهورا بفهمه این دخدرته ،طلاقت میده|:
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، *نیوشا*14
(27-06-2014، 2:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:40)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:39)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانی چرا از بچت دفاع نمیکنی¿¿مامانی وقتش نیس شوهرم بدی.هههههه
بحث ازدواج رو بابات درمیون بزار:/
اهم الان دفاع میکنم.__.
کیانا؟؟-__-
چرا دخدرمنو اذیت کردی؟؟-_-

چون دلم خواس-_-
من با دخدرت میونه ندارم،بهم میچسبه...
مشکلیه؟؟؟
اهم!
مودب باش خانوم-.-
اگه باهاش مشکل داری به خودم میگفتی بش بگم باهات نحرفه چرا جلو همه ضایعش کردی؟؟-__-
بیخیال دیه تموم شد
باهاش صحبت نکن صداتم کرد جواب نده!

سپاس شده توسط ~KiAηA~
(27-06-2014، 2:41)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ایمان اومد(:

نه کاری نداشتم(:

چند وقت بود گفت و گو نمی دیدمت+_+

کلاً زیاد گفتگو نیومدم این چند روز !
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
خب نویسنده کدوم بخشه مامان گلم؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان