امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 12:29)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اذان ظهر ب افق فلشخر |: احمت یقه بالاتو ببند |: من برم واجبات دینی رو ادا کنم |:

دو تآ بلویز دآرم یقه آخوندی ! Big Grin
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 13
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Son of anarchy
آگهی
(19-06-2014، 12:29)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:28)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیل واضحه :V

تـآرآ ب کـدوم دخــدر فـروخــتی ؟ ._.

نُچ نُچ :| از تو انتظار نداشتم ._.

جان ؟ o_O

مگه زنت نیس ؟ .__.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wanton
(19-06-2014، 12:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرآ رو بآ خودتن نبرید دعوآ میشه !
بآ طرف سجآد ! ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 13

میدونستی میخوایم همون قهوه خونه بریم که همیشه مهسا میره؟! .__.

اون پسره یآدت !
چقد خوشگل بود ! ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 13
میخوآیم بریم قهوه خونه اون ! :|

خوشگل بود؟! .-.
تو که میگفتی زشته .__.

(19-06-2014، 12:31)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:29)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:28)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیل واضحه :V

تـآرآ ب کـدوم دخــدر فـروخــتی ؟ ._.

نُچ نُچ :| از تو انتظار نداشتم ._.

جان ؟ o_O

مگه زنت نیس ؟ .__.

تینا؟! /:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، றДЯZ!Єђ
درود :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Wanton ، First Star ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 12:31)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه زنت نیس ؟ .__.

یکم تحقیق کن بعد بیا تز بده .__.
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 12:32)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود :|

آقا ماکان بررسی کردین .__. ؟!

من دق کردم .__.
 سپاس شده توسط M.K.N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
زدن:|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
سلآم مآکآن ! (((:

من برم دافظـ... ((:
 سپاس شده توسط T A R A ، Wanton ، றДЯZ!Єђ ، First Star ، M.K.N
(19-06-2014، 12:29)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:24)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:22)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جماعت معتادان :|

ایمان تو هم بیا دست تارا رو بگیر ._. شمــا دوتا با هم بیاین ._.

:V

رمان عشق به توان 6 خوندی؟! ._.

من فقد قرار نبودُ خوندم ._.

اهله رمان خوندن نیستم =)
آخه یه جایه رمان همینجوری بود :|

(19-06-2014، 12:30)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا من آماده شدم بریم -_-

برو بیرون وایسا من سویچه "ماشینمو" بردارم میام .__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ ، M.K.N
محدثههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ..کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
 yas fans in flashkhor.com 

سپاس شده توسط spent †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان