امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(29-07-2021، 12:54)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 12:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اول کاریم 14k

والا نمیدونم :دی

اره بابا این تازه اولیشه Cool
سپاس بدههههههه
 سپاس شده توسط itinamk
آگهی
(29-07-2021، 12:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 12:54)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بابا این تازه اولیشه Cool
سپاس بدههههههه

یادمم میرهه
حلهه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(29-07-2021، 5:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 3:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ھھہ صدا و سیما ک تو فاز بیست سی است رو میگی ن؟
متسفانہ مرد نیستی و متوجہ نمیشی من چی میگم
شماھا نمیدونید با این کاراتون با مردا چکار میکنید
صرفا عطر سادہ ، لباس عجیب ، مو و... روی ما تاثیر میزارہ
حتی صدای زنونہ تون
تو فقط جلوی مردی بخند و رد شو ببین چیمیشہ
بعلہ دیگ چیزی ک تجربہ کردم رو تجربہ نکردی و فقط بم میگی تعصبی ایرادی ندارہ
عمری با ھمہ جدی حرف زدم اما ھمہ ب شوخی گرفتنم
/:
ذهنت مریضه/:
من جوری ک دلم میخواد نَگردم چون تو و یکی مثل تو تحریک میشین؟!

میفرمایید لال هم بشیم؟!
خب شما ها تو گوشیتون پنبه بزارید صدا مارو نشوید
نمیتونی نگاهتو کنترل کنی؟بیرون نرو
زنم مثه مرد آدمه

حرفات بوی تبعیض جنسیتی میده

چرا ذهنم مریضه؟ چون فکرم نوعه یا ن فکر میکنی عقب موندم چون دیندارم؟
ن چون باعث میشه سرد شم باعث میشه اعصابم بهم بریزه میفهمی
من کی همچین حرفی زدم؟
ههههه
جالبه که فرانسه واسه پوشش قانون گذاشته و شما میگید حجاب نباشه
حتی اونا دارن میان سمت حجاب بعد شما دارید حجابو میزارید کنار؟؟؟
چرا بیرون نرم؟ چون صرفا با دیدن امثال شما اذیت میشم؟
من نگفتم حجاب اجباری باشه که کسی که تورو آفریده گفته حجاب باید باشه
نکنه اونوقت نستعوذ بالله از خدا بیشتر میفهمی؟
این اصلا تبعیض نیست
جایگاه ها و ارزش ها فرق داره
نکنه فکر میکنی عدالت یعنی مساوی بود این که از اساس غلطه
بگذریم الان ادامه بدم مدیر میاد پدرمو در میاره
موفق باشین
(29-07-2021، 12:53)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 12:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون جونی؟Telegh_01
هر وقت از جلو کبابی رد میشی که نمیپری تو کباب بخوری. رد میشی میری

خخخخخ
آخه دلم موخاد تو دلت نموخاد
نسبت به عشقم سرد میشم آخه
راس میگی هاااا جالب بود

عشقت کجا بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(29-07-2021، 12:58)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 12:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس بدههههههه

یادمم میرهه
حلهه

cry girlcry girlcry girlcry girl
(29-07-2021، 13:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 12:53)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخ
آخه دلم موخاد تو دلت نموخاد
نسبت به عشقم سرد میشم آخه
راس میگی هاااا جالب بود

عشقت کجا بود

تو جیبم
(29-07-2021، 12:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیدی میخوام

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Photo-0004_c8bfe.jpg
@"Medus a"
@"شـــقآ یــق"
@"†ᴾᴼᴵˢᴼ ᴺ†"
@"فرنودِ  بن گیومرث"
@"ʟeм oи"
@"itina mk"
@"ραтя ιcια"
امسال آه‌ ندارم با ناله سودا کنم
سال دیگه ایشالا(:
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(29-07-2021، 13:03)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 12:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عیدی میخوام

@"Medus a"
@"شـــقآ یــق"
@"†ᴾᴼᴵˢᴼ ᴺ†"
@"فرنودِ  بن گیومرث"
@"ʟeм oи"
@"itina mk"
@"ραтя ιcια"
امسال آه‌ ندارم با ناله سودا کنم
سال دیگه ایشالا(:

cry girl
جورابم قبوله والا
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(29-07-2021، 13:03)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2021، 13:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقت کجا بود

تو جیبم

هوممممم
ناشناس

عیدی میخوام

@Medusa

گل من عیدی من برات یه دنیا عشقه. 
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان