امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(14-10-2020، 20:42)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا وقتی عکس میزارم کسی سپاسم نمیکنه؟/=
ینی انقد داغونم؟/=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/files/nem4_۲۰۲۰۰۵۲۸_۱۷۱۵۰۸.jpg

اگه سپاست کردم نگی عکستو نگا کردم:^
(دوروغ:^)
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
Star 
(14-10-2020، 21:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:24)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسي (:
نه،كي گفته آخه!
تازه شم يه جور فانتزيِ توگوگل زده بودم اومد بالاَ

سلام *.*

سلام
خوش اومدي(:

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
(14-10-2020، 21:29)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:26)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(=
چی سرچ کردی؟
خو الان یه عده بیشعور دوباره بحث را میندازن میگن سهون***//=

^_^
دقيق يادم نيس‍
هركي گفت دم ب×ا×س×ن×ي شو خودم ميزنم (:
تو بگو من خودم جْواب دارم بدم

همم..
بلاخره یه پسر دیدم هیتر نیس باید قدرتو بدونم
چشم

(14-10-2020، 21:30):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 20:42)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا وقتی عکس میزارم کسی سپاسم نمیکنه؟/=
ینی انقد داغونم؟/=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/files/nem4_۲۰۲۱۵۰۸.jpg

دروغگو دشمن خداس//=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، BIG-DARK
(14-10-2020، 21:31)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:29)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^
دقيق يادم نيس‍

همم..
چشم

آره بايد تنبيه بشه جاي سو‍ه كردن نيست اصلا
بي بلا (:

سپاس شده توسط _sehun_
(14-10-2020، 21:33)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:31)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همم..
چشم

آره بايد تنبيه بشه جاي سو‍ه كردن نيست اصلا
بي بلا (:

آره((=
ممنون(=
یاد معلممون افتادم بش گفتم چشم گفت درد نکنه یهو گفتم چی خانم؟گف چشت//=
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
Exclamation 
(14-10-2020، 21:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره((=
ممنون(=

-_-
خواهش (:
مرد بود يا زن!!

سپاس شده توسط _sehun_
(14-10-2020، 21:36)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره((=
ممنون(=

-_-
خواهش (:
مرد بود يا زن!!

(=
خانم مرده؟/=
Exclamation 
(14-10-2020، 21:37)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:36)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
خواهش (:
مرد بود يا زن!!

(=
خانم مرده؟/=

خانم مرده crying
يا خانم مردء Undecided

سپاس شده توسط _sehun_
(14-10-2020، 21:24)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:19)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاتون میکنن میگن بازم خدارو شکر ..

اینهمه رک بودن رو کی دیدهُ کی دیده ؟! 
شوخی میکنم ..
خودشونُ با کم و کاست میبینن من دارم به راه راست هدایتشون میکنم
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку

(14-10-2020، 21:29)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^
دقيق يادم نيس‍

همم..
چشم

(14-10-2020، 21:30):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغگو دشمن خداس//=

25r3025r30

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان