امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

(16-09-2014، 14:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 14:26)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتوبوس شلوغ بوده و مردم داشتن از سرو کله هم بالا میرفتن یه آقایی هم دستاشو زده بوده به کمرش و خیلی بی خیال توی اتوبوس وایساده بوده یه دفه یه نفر شاکی میشه میگه داداش دستتو بنداز بذار بقیه هم جا بشن یارو یه نگا به دستاشو و زیربغلاش میندازه ومیگه عه هندونه ها کووووووووووو؟!!!!!!!!!!o_0

میشه بازم بدارید

(16-09-2014، 14:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض ! |:

نام کاربری اصلیشون چی بود
چیکار بآش داری ؟ |:
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
آگهی
رها شما پسرید؟
 سپاس شده توسط Thyme
(16-09-2014، 14:31)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها شما پسرید؟

چه سواله بدی .. نُچ نُچ -_-* !

سَلام ... ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 129
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(16-09-2014، 14:30)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 14:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 14:26)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتوبوس شلوغ بوده و مردم داشتن از سرو کله هم بالا میرفتن یه آقایی هم دستاشو زده بوده به کمرش و خیلی بی خیال توی اتوبوس وایساده بوده یه دفه یه نفر شاکی میشه میگه داداش دستتو بنداز بذار بقیه هم جا بشن یارو یه نگا به دستاشو و زیربغلاش میندازه ومیگه عه هندونه ها کووووووووووو؟!!!!!!!!!!o_0

میشه بازم بدارید

(16-09-2014، 14:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض ! |:

نام کاربری اصلیشون چی بود
چیکار بآش داری ؟ |:
... میگید؟

(16-09-2014، 14:32)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 14:31)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها شما پسرید؟

سَلام ... ((:

مشکل من نیست

مشکل ذهن منحرف و برداشت بد شما است.
 سپاس شده توسط Thyme
سلام ! ^___*
.
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(16-09-2014، 14:32)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها شما پسرید؟

سَلام ... ((:

آوا:|
 سپاس شده توسط Thyme
بـآو تُو اَوَل بِگو ! |:

نمیتونم بی تَوَجه |||||||||||||: پروفشُ بدم ! |:

(16-09-2014، 14:38)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ^___*

دَست ـاَز سَر گُلزار بردار دیه ! -__-
 سپاس شده توسط امیررضا*
(16-09-2014، 14:38)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـآو تُو اَوَل بِگو ! |:

نمیتونم بی تَوَجه |||||||||||||: پروفشُ بدم ! |:

نخواستیم

میرم خودم پیدا میکنم
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(16-09-2014، 14:32)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها شما پسرید؟

سَلام ... ((:

مشکل من نیست

مشکل ذهن منحرف و برداشت بد شما است.

یکم دیگه فُش بدید به من تقآضا میکنم ((:

من وآسه این گفتم چون هر کی تو گفتوگو از رهآ پرسید دختره یآ پسر اون جوآب ندآد ._.*

ذهنه منحرف میخآد :| ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
بیاین هممون باهم اعتراف کنیم که کمِ کم یه بار تو بچگی آرزو کردیم که مدرسمون خراب بشه (به ویژه اینکه یه بمب بیفته روش یا توش بمب گذاری کنن) Smile
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 55 مهمان