امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۴»

(04-07-2021، 20:45)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 18:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدمت به پدر و حق الزحمه گیری؟!؟
برو از خدا بترس
زندگی خرج داره.
منم خدمات می‌دم.

(04-07-2021، 18:53)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوفیست تره
سوفیست چرا؟

اگ با معنی اصلی سوفیست
و شخصیت اصلیت اشنا باشی
معنی چرا را می یابی:]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:}
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
دیگه کم کم بریم سربازی  Angel

اگر گفتم "خداحافظ" از این بود 
که ترسیدم زمن رنجیده باشی 
دلم می خواست محض انتخابت 
حساب کار را سنجیده باشی 
اگر گفتم "خداحافظ"از این بود 
که ترسیدم دلت راضی نباشد 
که ترسیدم که این تصمیم جدی 
برایت مثل یک بازی نباشد 
اگر گفتم "خداحافظ" شنیدم 
شکایت کرد اعضای وجودم 
اگر گفتم ، بدان در پشت آن خط 
زطعم حرف تلخی خسته بودم 
دلت می خواست در رویای خامت 
برایم لیلی مغرور باشی 
ولی در این سکوت و وحشت شهر 
همان بهتر ز چشمم دور باشی
# =>
 سپاس شده توسط Mohlek
(04-07-2021، 21:50)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه کم کم بریم سربازی  Angel

اگر گفتم "خداحافظ" از این بود 
که ترسیدم زمن رنجیده باشی 
دلم می خواست محض انتخابت 
حساب کار را سنجیده باشی 
اگر گفتم "خداحافظ"از این بود 
که ترسیدم دلت راضی نباشد 
که ترسیدم که این تصمیم جدی 
برایت مثل یک بازی نباشد 
اگر گفتم "خداحافظ" شنیدم 
شکایت کرد اعضای وجودم 
اگر گفتم ، بدان در پشت آن خط 
زطعم حرف تلخی خسته بودم 
دلت می خواست در رویای خامت 
برایم لیلی مغرور باشی 
ولی در این سکوت و وحشت شهر 
همان بهتر ز چشمم دور باشی
# =>
حاجی سربازی میری ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(04-07-2021، 21:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 21:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بابا
خب پس حلّه.

بچه بچه
حراج گذاشتم
بیا این ور بازار
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(04-07-2021، 21:43)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 20:45)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی خرج داره.
منم خدمات می‌دم.

سوفیست چرا؟

اگ با معنی اصلی سوفیست
و شخصیت اصلیت اشنا باشی
معنی چرا را می یابی:]
والله سوفیست در ابتدا به معنای عام دانشمند بود، امّا به مرور تنزل پیدا کرد و تبدیل شدند به گروهی که سفسطه می‌کنند.
من کدومم؟

(04-07-2021، 22:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 21:38)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب پس حلّه.

بچه بچه
حراج گذاشتم
بیا این ور بازار
از شنیدن کلمه بچه کهیر می‌زنم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
@"Musalick"
هی
بیا کارت دارم
هنوز مجردی؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek
(04-07-2021، 22:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
هی
بیا کارت دارم
هنوز مجردی؟
هی تو کلاته عموجون
عا یجورایی
مورد ازدواجی دارین میخواین بندازین بم ؟ Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(04-07-2021، 22:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2021، 22:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
هی
بیا کارت دارم
هنوز مجردی؟
هی تو کلاته عموجون
عا یجورایی
بیشعور
تو ادم بشو نیستی
خواستم خودتو بگیرم
پشیمون شدم

یکی جور کن برای من بدبخت تنهای دل شکسته
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
(04-07-2021، 22:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"M usalick"
هی
بیا کارت دارم
هنوز مجردی؟
هی تو کلاته عموجون
عا یجورایی

دارن سرت کلا میزارن میخوان اغفالِت کنن Sleepy Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
(04-07-2021، 13:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشبَببشببش

این دیگه چیه
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان