امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 19:38)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر..
اسم تو چيه؟

تینـآ ^_^

خوشبختم ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
منم میخوام برم مث دُختره اینکارو بُکُنم ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/01174939650196517208.jpg
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 128
 سپاس شده توسط Dead Silence ، RedSparrow ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 19:37)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 19:32)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 19:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سایت کُلن سرعتش کمه یا سرعت من کمه ؟

من تا الـان ب خـاطر دختر گریه نکردم .

صبر کن صبر کن . . .

اهـآ . 1 بـار برای آیسـان شفـت گریـه کردم .یه بـار برای پـگـآه . دوست دختر قدیمیم .

همین .

گریه زیـاد کردم تو عمرم کلـآ . امـا تو خـلوت خودم . تو تنهـایی . یه زمـان معتـآد شده بودم .

مثـه روانیـا خونه خـالی میشد میرفتم رو سقف داد میزدم گریه میکردم . بعد روحیم خوب شد .

بزنم به تخته . بگو ماشالله .
خيلي احساسي هستي!

اوهوم ..
اصلا خوب نيست كه ادم اينطوري باشه
بعد از يه مدتي از احساساتت سو استفاده ميكنن
خودتو ضعيف نشون نده
انــــتظـــآر -ـــــ-
.
.
.
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 128
(15-06-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی روز من میکنم .. (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
من عاشق شدم ..cry girl
 سپاس شده توسط Dead Silence ، RedSparrow
(15-06-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو9و9و9و اورین 0ـ0

خـدا پشت پناهت ..
فـوت ... \:
(15-06-2014، 19:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 19:38)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر..
اسم تو چيه؟

تینـآ ^_^

خوشبختم ..
منم همينطور =)
 سپاس شده توسط Dead Silence
چ همه عاشق میشن ._.
روز احساسای عاطفی ایه :|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-06-2014، 19:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق شدم ..cry girl

دور جاستین و امینم ُ خط بکش رُکی ! -_-

آندرستند ؟ -_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط RedSparrow ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان