امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝

(13-06-2014، 16:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:44)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از گاراژمون صدا میاد 0___0

منم:|||||||||||||||||||||

تو اونجا چیکار میکنی؟ >___<

فاطی من با اونا دوسم،دارن شمارو نیگا میکنن،شمارو میخوان بخورن -___-

میخوایم بریم پیش آوا....بی کس و تنها مونده...
قیم قانونیش باید بشیم-_-
اینقد به همه رو نندازه-_-
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Magical Girl ، RedSparrow ، melodi+ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(13-06-2014، 16:47)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟Huh

اسپم دادی ؟ :|

برم بگم ب آقا صابر بت اخطار بده ؟ -_-

(13-06-2014، 16:47)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ ک پخش میشه دانلودم میکنه دخدرش -_-

ایششش حرف نزنی نمیگن لالی خودم میدونم -_- !

خر تا هنگ کرد اِدعای فرهنگ کرد -_- ! ایییشش :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 128
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، parmida.a ، RedSparrow ، Dead Silence ، Magical Girl ، ∆ MeRzaD ∆ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(13-06-2014، 16:47)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:45)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم جومونگ ببینم بدرود

seriously ؟!

|:|:|:

؟Huh
|: nothing :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
پارمیدا تو گاراژ ما چیکار داری میگم؟چ ربطی داشت ؟.:|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط parmida.a ، Ƒαкє ѕмιƖє
(13-06-2014، 16:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:48)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

you do not know? o_O
mm know what? ._.
i cant say :|
Ask others ._.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
خدافظی رفقا ♥
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 128
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence ، parmida.a ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє ، RedSparrow
(13-06-2014، 16:46)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:44)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:42)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:41)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا بگه هاهاها  2 ردیف سپاس می گیره .__. !

آخه همه سایت مامان باباشن :v
._. بهتره از اینه که همشون شوهر و زنام باشن حرمسرا وا کنم >_<

مگه نه؟ >_<
به من تیکه میندازی >_< ؟!!
اَو من پشکل بخورم -_-

=))
بلی بلی *.-.* !
شاید حرفت با منظور اصد ک منظور پنهانش من هستم >.< !

انکار نکن *._.* !
اعتراف کن *(#_ _)* !
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، RedSparrow
(13-06-2014، 16:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟Huh

اسپم دادی ؟ :|

برم بگم ب آقا صابر بت اخطار بده ؟ -_-

(13-06-2014، 16:47)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتخابه خوبی برای عاشقی کردمBig Grin

اومدم دنبالت ساراع-___-*
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، RedSparrow ، Magical Girl
(13-06-2014، 16:52)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:49)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 16:48)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

you do not know? o_O
mm know what? ._.
i cant say :|
Ask others ._.

shut up plz (((((=
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ∆ MeRzaD ∆ ، parmida.a ، melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-06-2014، 16:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف نزنم ک تو .. استغفرالله -_- نوه ی رسول الله اینجاس -_- وگرنه دوتا بت میگفتم -__-

خوشالم از وبم اسکی میری .^.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان