امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 126 ஜ۩۩ஜ

(24-05-2014، 9:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:42)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:40)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئنی عکسو اشتباهی ندیدی؟!
هه...!
عه!!
عرفان گناه داره جلوش که نباید بگیم قیافش زشته-__-

دیشب ما گفتیم تو راز بقا شبکه 4 دیدیمش Big Grin

بسه دیگه خجل بکشین مهم اینه که آدم خودش چی فک میکنه!
شب بخیر سه ساعته نظرمو وییرایش کردم تازه جواب میدی ؟
خسته نباشید Big Grin

همین جوریش افتضاحه معلوم نی قبلش چی گفتی!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 126 ஜ۩۩ஜ 128
 سپاس شده توسط NeginNg
آگهی
(24-05-2014، 9:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظراتون خيلي جالبه خخ

اصولامن اعتقادندارم ك زيباهستم

شوخی کردیما ب دل نگیری یه وقت Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(24-05-2014، 9:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینْ pou پدَسّگ مَنُو نِصفِه شَب بیدـآر کَردِه

میگِهI'm hungry :|

خو توله ســـَگ مَن خودَمم اَلان

I'm hungry :|

I'm thirsty :|

I need to go wc :|

I don't wash my makeup yet :|

I'm blackboard :|

I go to school by bus :|

my father like purple rose :|

اینا دَلیل میشد مَنو اَز خوـآب بیدـآر کُنی دَیوصْ :|

ه دیوث با این ث هست
(24-05-2014، 9:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:47)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Confusedبـرادر محمد هنوز هستی !؟ Confused

مرضو این ممده :|
اون احمته !

خوب منم گفتم محمد دیگه !|:

گفتی برادر ممد !_!

سپاس شده توسط Dead Silence
من برم ديگه باي
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

(24-05-2014، 9:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینْ pou پدَسّگ مَنُو نِصفِه شَب بیدـآر کَردِه

میگِهI'm hungry :|

خو توله ســـَگ مَن خودَمم اَلان

I'm hungry :|

I'm thirsty :|

I need to go wc :|

I don't wash my makeup yet :|

I'm blackboard :|

I go to school by bus :|

my father like purple rose :|

اینا دَلیل میشد مَنو اَز خوـآب بیدـآر کُنی دَیوصْ :|
امروز امتحان زبان داشتیید احیانا؟:|
 سپاس شده توسط ERF@N ، First Star
بای...
(24-05-2014، 9:48)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:46)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:44)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2014، 9:38)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
همت چیه؟:|بهش میگن بیکاری(:
 یه موقعی پستامون اندازه هم بود:|
yeah

یه موقعی تا میومدم بهت برسم ارسالات بیشتر میشد!

من روز 100 تا زیاد میکردم تو 80 تا! با سوشیانت کورس گذاشته بودیم! بدجوری باخت بیچاره@_@
یه شب تا ساعت 5 حدود 200 تا پست گزاشتم یه 300 تاییپ ستام بیشتر از تو شده بودم بعد صبح که پاپدم دیدم 100 تا هم از من بیشتر شدی:|
همونجا به حالت تاسف خوردم:|
نه باو تا حالا بیشتر از 200 تا تو روز بیشتر اضافه نکردم@_@ تازه تو تابستون یه برنامه دارم میخوام امیر رضا رو ناک اوت کنم! بیکارما*___*
قضیه این عکس دیدنی روز چیه؟:|
تنها و تنها افزایش ارسال:|
417 سری زدم! حدودا 50 سریه دیگه داره*(O_O)* 

دیگه خستم نمیتونم بزنمcry girl

(24-05-2014، 9:48)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظراتون خيلي جالبه خخ

اصولامن اعتقادندارم ك زيباهستم
چه قدر همفکریمp332
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(24-05-2014، 9:51)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز امتحان زبان داشتیید احیانا؟:|

سگ درصد :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
خـُب خـوشـآل شـدم ..

پــس فـردا وآسـه چک کـردن اجتمـآعــی مـزاحم میشـم ((:

برم کـآرتونمو ببینـم (:

خـدافس ^ــــ^
|:
 سپاس شده توسط First Star ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان