امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 19:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 19:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق چیه عهه بشین احکام وضو رو بخون

احکام نماز رو کی بخونیم؟

بعد اینا Big Grin
فقط ب ترتیب بخونی هاااا
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
آگهی
(15-08-2021، 19:29)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 16:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرش که دیگه خیلی خیلی خوبه

اذیت نکن سهنددد -___-

من میخواستم شروع کنم آخر فصل ۷ میدونستم چی میشه خخ. اصلا واسه همون دیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، βάરãɲ ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 19:15)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-08-2021، 14:31)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای منم یادمه اینا رو D:
بی‌نهایت دلتنگ بچهامp336
لیمو میگفتم حرصش میگرف D:

ولی هیچی به اندازه فرفره گفتن من رو مخش نمیرفت ، هرچند که الان اگه بود میگفت « من اصن سبزی هارو جدی نمیگیرم چه برسه به حرفشون »
Telegh_01

وای یادمههه 25r30
یادش بخیر چه دوران خوبی بود (((:
ریحون فریو پیداش کن بیاد دوباره ):

(15-08-2021، 19:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 19:29)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اذیت نکن سهنددد -___-

زهرمااار Telegh_43Telegh_01

@*VENUS* بهار میبینی اینو ؟ -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق ، *VENUS* ، ρυяρℓє_ѕку
(15-08-2021، 19:30)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 19:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق چیه عهه بشین احکام وضو رو بخون

اخ گفتی crying
اینا ک اسون بود ، اون سیاسی سخته
سهند یادت نره اگ خبری شد بهم بگیا Sad
لطفاااااااا

مهم اینه اونجا سوتی ندی. من خودم خیلی اشتباه گفتم ولی ظاهر قضیه رو حفظ کردم
باشههه میگم دیگه. هفته بعد میاد اصلا اسمس میزنن بهت. تو زودتر از من میفهمی

(15-08-2021، 19:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 19:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرش فوق العااادس
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 19:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 19:30)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ گفتی crying
اینا ک اسون بود ، اون سیاسی سخته
سهند یادت نره اگ خبری شد بهم بگیا Sad
لطفاااااااا

وای تو الان فرهنگیان درس میخونی مگه ؟
_
سهند خوشبحاللللت ، کاش منم قبول بشم crying
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 19:41)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 19:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای تو الان فرهنگیان درس میخونی مگه ؟
_
سهند خوشبحاللللت ، کاش منم قبول بشم crying

الان که تابستونه خخ ولی آره

میشی دیگه. رتبت خیلی خوبه.
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 19:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 19:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

+
بیا بغلم ^^

چشم Heart

(15-08-2021، 18:13)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میرم همونجا دنبال کیس‌ جدید

دیگه خیلی ضربتی کار نمیکنی؟

(15-08-2021، 18:15)gallant# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش پیام میدم که من همیشه ته مونده ی غذامو میندازم جلو سگ!

یو هم خشنی

ریلکسش همین حرکته دیگه
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق

(15-08-2021، 19:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرش فوق العااادس

کرم های وجودت نمیتونن یجا بمونن ((:
درکت میکنم D:
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 19:30)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 16:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم چی میگی چون خودمم دیوونشم^^
کتاب؟

اونم تقریبا همیشه هست

پس جه میکنی جز اینا؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(15-08-2021، 19:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخرش فوق العااادس

کرم های وجودت نمیتونن یجا بمونن ((:
درکت میکنم D:

بابا من که چیزی نگفتم آخه. فقط میگم باحاله دیگه
بعد این میخوای چی ببینی؟ به سریال های نوجوانانه علاقه ای داری؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان