امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه 4۲۷~×

@"Alien"
حاجی چه عجب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus
آگهی
(10-05-2021، 17:47)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
داش خیلی حقیری با این افکارت مارم خراب کردی
گهرم بات :‌(
ن همش تقصیر رفییییقاااای نابابهههه
داش گلم اینجوری نبود که crying
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(10-05-2021، 17:48)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 17:46)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول بلیط هواپیما رو تو بده من میام.
شنیدم استرالیا دخترای خوشگلی داره
غلبه ح ب ب؟
Telegh_01

نه حاجی شوخی کردم
 سپاس شده توسط The - Rz ، shghyegh
@"Alien"

الان این *** نمیاد تا من برم تو دیس فحشش بدم
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
(10-05-2021، 17:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
حاجی چه عجب

چی چی عجب؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، THEDARKNESS
(10-05-2021، 17:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 17:47)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
دادا جوونی کردم
خامی کردم جون تو
حلالمون کن
شاید این بار عاخری باشه که منو میبینین...
شاید من بمیرم...
شاید این جمعه بیاید....
وقت نماز نزدیک است اخوی
برخیز و توبه کن
بلکه مورد رحمت الهی قرار بگیری
و به راه راست هدایت شوی
:‌|
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(10-05-2021، 17:48)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجــــــــب :!

تمومش نمیکنی ن؟ Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(10-05-2021، 17:50)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 17:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا جوونی کردم
خامی کردم جون تو
حلالمون کن
شاید این بار عاخری باشه که منو میبینین...
شاید من بمیرم...
شاید این جمعه بیاید....
وقت نماز نزدیک است اخوی
برخیز و توبه کن
بلکه مورد رحمت الهی قرار بگیری
و به راه راست هدایت شوی
:‌|
حاجتی دارم یا شیخ
میخواهم سر عبادت از خداوند طلب رل کنم
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(10-05-2021، 17:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
ن همش تقصیر رفییییقاااای نابابهههه
داش گلم اینجوری نبود که crying
من خودم اینارو از داش گلت یاد گرفتم
اصل کاریه خودش بوده رو نمیکرده
Telegh_01
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(10-05-2021، 17:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-05-2021، 17:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
حاجی چه عجب

چی چی عجب؟

جانِ عزیزتون انقد نگین عجب 17
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 187 مهمان