امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد . 156.

(30-06-2014، 0:46)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا علی قیآفه خوبی دآری به خودت امیدوار باشBig Grin

من متعلق به همه هستم

(30-06-2014، 0:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـانس آوردیمـ علی . وگـرنه امشب شلوآرمونو این دخترا میکشیدن پآیین Big Grin

خـدا رحم کرد . Angel

کیا ؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، !~IмДи~! ، ❤R@TA❤
آگهی
(30-06-2014، 0:41)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:32)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها 0_0
ایوهناس s.o.s

:|

بی ادب :|

میزنمتا >_<

اَ o_O ..!!

wtf :|

پَ چرا خودم نمی دونسنم ؟ :/
منم نمیدونم خودم الان از تو شنیدم (الکی)|:
(30-06-2014، 0:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود :-
فرود |:خوبی؟

پس تو شووورمی :|

چایی بیارم ؟ :|
چی منم زن گرفتم |:ینی مجردی خدافس؟ |:
ینی سلام حمالی |:
اوه مای گاااااااد (. . )

آری آری :|

آری -.-

یعنی سلام زن زلیلی (=

سلام غذا هایه سوخته با منت (((=

._.

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(30-06-2014، 0:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو غلط میکنی مهنازو بزنی>.<
اونوخ من شلوارتو میکشم پایین|:

کصـافت داداشتم . شوهرت که نیستم شلوارمو بکشی پـآیین چیز چیز . Big Grin

گـمشو . بی ادب Big Grin.

شلوار شورم که تمام مدت پایینه|:
فرق نفوکوله|:
داداش واقعی نیستی که|:

فعلن بای|:
فردا شلوارتو میکشم پایین|:

دنیـا یه چیزایی میگفت کـ .

الان میفهمم چی میگفت . Big Grin

کصاپت . تو غلد میکنی شلوارمو پایین بکشی . من خودم زن دارم .

زنــتونم دعوت میکنـــیم بیـــآد...همگــی بـآهم میکشیــم! ((:

هوم . دنیـا رو دعوت کنیم همه رو ترور میکنه .

منو نآزنین میآیم . . . عکس زن داییتو بعدا نشونت میدم کیف کنی . خیلی خوشگله این بشر .

مامانت نرفته اس ام اس دا(( یو ها ها ها ))

Angel
بار دومـه صابر میـاد تُ پروفمـ :|

خدـایـا خودت آخر و عاقبتمـو بخیر کن :|

ینی چیکار کردمـ ؟! S:..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(30-06-2014، 0:42)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:40)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:37)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:35)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکسه کی؟! ._.
من؟! :|
آری  (:

عـَ کجا ؟! ._.

توی لاین (:
فک کنم پست نسی رو لایکیده بودی
:|من ک لاینمو پاکیدم!
بعدشم من بعد ا اینکه لاینو پاکیدم شماره تارا رو گیر اوردم:|

دیوونه ینی الان لاین نداری؟
گــفـتگـوے آزاد . 156. 127

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
سَلـآم...

گــفـتگـوے آزاد . 156. 127
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(30-06-2014، 0:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب یه عروسی داریم :|
تو رمضون!؟ >_<

آه .. تارا :|

این بود شانس ما :|
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
یونان گل زد
عجب گلی زد

ولی هرچی فک میکنم یادم نمیاد
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ❤R@TA❤
شهرام *-*
موسوی *-*
قائمی *-*
معروف *-*
اصن همشون *-*
بجز اون دماغ عملیه:||||
 سپاس شده توسط F A R ! N
(30-06-2014، 0:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2014، 0:46)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا علی قیآفه خوبی دآری به خودت امیدوار باشBig Grin

من متعلق به همه هستم

(30-06-2014، 0:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـانس آوردیمـ علی . وگـرنه امشب شلوآرمونو این دخترا میکشیدن پآیین Big Grin

خـدا رحم کرد . Angel

کیا ؟؟؟

من .

آقـا علی ؟؟ قیـافه ی قشنگ ؟؟ یو ها ها . علی من عکستو ندیدم . بزار ببینیم .

ولی مواظب باش امشب شلوارتو پایین نکشن Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان