امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

(05-10-2014، 21:27)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکسش رو دوس دارم *._. ==>دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کارا

اسم کامل کارا چیه ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 126
 سپاس شده توسط GαяBagє Gιяℓ ، Brooklyn Baby
آگهی
(05-10-2014، 21:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُ خُ بچه ها همه هستین ؟ ._.

دوتاییشون هم کارا هم باربارا ..

کارا شخصیتش رو دوست دارم ولی باربارا رو قیافش (:

فامیلی کارا و باربارا چیع ؟ :|

من هستم گاز بده : >

مرضی کو ؟! ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
سلاین
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
Cara Delevingne
_ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 126
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
مردین؟؟؟Huh
(:
Barbara palvin

اینا اسمای کاملشونن ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(05-10-2014، 21:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 21:27)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکسش رو دوس دارم *._. ==>دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کارا

اسم کامل کارا چیه ؟ ._.

خودم نمیدونم عزیزم : >
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
لادن همه رفتن من و تو موندیم ._.

جیغغ بریم ی جای دور با هم خوش بگذرونیم ._. ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe _ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 126
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~
(.___.*) !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-10-2014، 21:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لادن همه رفتن من و تو موندیم ._.

جیغغ بریم ی جای دور با هم خوش بگذرونیم ._. ؟

اوهوم ._.

بریم بریم ^_^

بریم پارتی :}
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 82 مهمان