(04-05-2018، 0:21)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینارو ول کنید وارد بحث دیگه بشیم ..
بحث شیرین ازدواج (((:
داداش تو خودت رو دستمون موندی :|
در تلاشیم یکیو بندازیم بت ولی پیدا نمیشه ک
(04-05-2018، 0:21)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2018، 0:18)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2018، 0:16)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2018، 0:13)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2018، 0:09)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اونقدر نیستم که بقیه هستن, اما به هرحال یه استرسی هست. مخصوصا اینکه اگر بخوام بمونم چون نظام جدیده و با ما فرق دارن اصلا معلوم نیست چی قراره بشه
آره ببین حتما
مگه نمیدونی :|
تا 3 سال کنکور نظام قدیما ینی ما برگذار میشه ک اگه کسی اونی ک میخاد نشد بمونه پشت کنکور
لازم نیست کتاب حدیدارو بخونی :|
میدونم اما هبچوقت نمیشه مطنئن بود, اونم الآن
_
جدی بزارید صندوق پیام هاتون پر بمونه
کتاباشونم زیاد فرقی نداره .. فقط ب اونا با روشهای بهتری درس میدن .. مارو همینطوری سمبل کردن ((:
چرا پر بمونه :| خب اگه بخایم کسی پی ام نده میبندیم :|
نه فرق داره
البته من انسانی رو میدونم, بقیه رشته ها شاید خیلی تفاوت نداشته باشه
چون برای من خالی نمیشه ناراحت شدم (((((:
بغلیه من تو امتحانا انسانیه
داشت ازم سواله ادبیات تخصصی تقلب میگرف :|
با اینکه میدونس بلد نبودم :|