امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

- گفت و گو آزاد نسخه ۳۲۱

(04-05-2018، 0:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی هم دختر خوبیع ...
تازه بش ps4م میدیم بازی کنه :||

موافقم ._.

نقل قول: من برم مدرک بین المللی بگیرم هر بشقاب غذای منو باید ۲۰۰ هزار تومن بخری :^

ازم یاد بگیر این هنر رو .
استاد بزرگ :v
نقل قول: پس تینا ..

جونم برات بگه که .. بحث خوش خوراکی وسطه ! 

بعدشم من آدمیم که ازم تعریف کنن یه کارو خیلی بهتر از قبل انجام میدم ..
من ازت تعریف میکنم دیگه چی ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Faust ، ÆMÆշЇÑζ ، Interstellar
آگهی
(04-05-2018، 0:21)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 0:21)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارو ول کنید وارد بحث دیگه بشیم ..

بحث شیرین ازدواج (((:

تو گفتی میری میخوابی آشغال :|

تشنم شد پاشدم یه لیوان آب خوردم انقدر یخ بود خوابم پرید :^
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Berserk ، Dead Silence
(04-05-2018، 0:21)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث شیرین ازدواج (((:

الان بحث ته دیگ چه ربطی به ازدواج داره ناموسن :|

بعدشم بحث این بود بیای خونه ما اشپزی :|||
 سپاس شده توسط Faust ، Berserk ، Dead Silence
(04-05-2018، 0:18)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 0:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 0:08)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالاا بابات :||

منم مث باباتم ولی ب جرعیات خیلی دقت میکنم .,__.
مثلا ته دیگ یکیش برشته باشه یکیش یکم خام نداریم..
باید همش یکدس طلایی باشه :|
برش ها تو ی اندازه نسبی...
اینا مهمه  ://

اینارو دیگه به مرضیه بگو یاد بگیره .

ما سر ته دیگ تو سروکله هم میزنیم مهم نیست چجوری باشه .

یادت نره ما ته دیگای محرمو برمیداریم پاورچین فرار میکنیم (((:
مرضیه ک فقط باید لم بده استراحت کنه کارا خونه رو بکنه هانیم :|||
اشپزی یا تو یا کارگر میگیرم :V

مهرناز بیاد کارا با اون دیگه :v
من فقط میگیرم میخابم :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Berserk ، Interstellar ، Faust ، ÆMÆշЇÑζ
(04-05-2018، 0:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 0:21)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث شیرین ازدواج (((:

تشنم شد پاشدم یه لیوان آب خوردم انقدر یخ بود خوابم پرید :^

واس منم یکی بیار -_- 

ببین این دوستم چند ساعت پیش بالا اورد 
نمیشه قرصارو بخوره ؟ 
نخوره خیلی سگ میشه :|
 سپاس شده توسط Interstellar ، Faust ، ÆMÆշЇÑζ ، Dead Silence

بحث شیرین ازدواج (((:

تو دیگه چه خبر؟ (((:
 سپاس شده توسط Berserk ، Faust ، ÆMÆշЇÑζ ، Dead Silence
(04-05-2018، 0:23)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث شیرین ازدواج (((:

الان بحث ته دیگ چه ربطی به ازدواج داره ناموسن :|

بعدشم بحث این بود بیای خونه ما اشپزی :|||

یاد رهبر بزرگ مملکتمون افتادم ، همیشه ازدواج جوون ها براشون مهمه .

تازه ۳ میلیون تومن هم وام میدن برای این امر خیر ((((:
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Dead Silence
(04-05-2018، 0:25)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث شیرین ازدواج (((:

تو دیگه چه خبر؟ (((:

من هیچی 
چشام‌ همینطور عین معتادا هی میوفته روهم :| 
تو چی
 سپاس شده توسط Interstellar ، ÆMÆշЇÑζ ، Dead Silence

بحث شیرین ازدواج (((:

داداش تو خودت رو دستمون موندی :|
در تلاشیم یکیو بندازیم بت ولی پیدا نمیشه ک 

(04-05-2018، 0:21)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 0:18)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 0:16)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 0:13)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 0:09)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اونقدر نیستم که بقیه هستن, اما به هرحال یه استرسی هست. مخصوصا اینکه اگر بخوام بمونم چون نظام جدیده و با ما فرق دارن اصلا معلوم نیست چی قراره بشه
آره ببین حتما

مگه نمیدونی :| 
تا 3 سال کنکور نظام قدیما ینی ما برگذار میشه ک اگه کسی اونی ک میخاد نشد بمونه پشت کنکور
لازم نیست کتاب حدیدارو بخونی :|

میدونم اما هبچوقت نمیشه مطنئن بود, اونم الآن
_
جدی بزارید صندوق پیام هاتون پر بمونه

کتاباشونم زیاد فرقی نداره .. فقط ب اونا با روشهای بهتری درس میدن .. مارو همینطوری سمبل کردن ((:
چرا پر بمونه :| خب اگه بخایم کسی پی ام نده میبندیم :|

نه فرق داره
البته من انسانی رو میدونم, بقیه رشته ها شاید خیلی تفاوت نداشته باشه
چون برای من خالی نمیشه ناراحت شدم (((((:

بغلیه من تو امتحانا انسانیه 
داشت ازم سواله ادبیات تخصصی تقلب میگرف :|
با اینکه میدونس بلد نبودم :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Interstellar ، ÆMÆշЇÑζ ، Faust
(04-05-2018، 0:26)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2018، 0:25)Interstellar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث شیرین ازدواج (((:

تو دیگه چه خبر؟ (((:

من هیچی 
چشام‌ همینطور عین معتادا هی میوفته روهم :| 
تو چی
منم هیچی
باورم نمیشتت (((:
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Berserk

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 91 مهمان