امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

(15-03-2014، 16:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاله ی بد:| خاله دارم فکر می کنم چند روز دیگه که جان به جان آفرین تسلیم می کنی باید چی کار کنیم>____<

|: .. ؟!

(15-03-2014، 16:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چــن روز پیـــش یــکــی از معلمآمون گفت سآبقت خرآبه SleepyDodgy
منم گفــتــم نــنــت خرابه Dodgy
یه روز اخراج شدم :4chs:
تــآ یه هفته هم سر کلاساش نــبــآید برم |:
گفت تو کلــآس یا جآی منــه یـآ جــآیه اون (:
منم گفــتــم درس خونــدن حــق همه فرزندان ایرانیه (:
زد تو گوشم (((((:
^_^
چه معلم ت*م سگــیه ^.^

این هیچی نـی بـاو |:

من ی بـار داشتم واس خـود آواز میخـوندم |:

یهـو دست گرم پر مهر و عطـوفت و نفـرت رو رو شـونم حس کردم ||:

همیشه من با این زنیکه دعـوام میشه -_-

گفتم هان باز چته |: میخواستم تو ددلـم بگم ولی نمیدونم چرا از دهنم اومد بیرون |: ..

گفت چته چیه؟! زود برو کیفتو جمع کن بیا پایین |:

منم که یه لحظه تو خودم شاشیدم گفتم الان یعنی چیکـارم داره؟! |:

هیچی دیه با صدتا آیه و سوره رسیدیم اتاق مدیر گفتم مادر جان فاتحم خوندس |:

رفتم تو دیدم برام صندلیب گذاشتن قشنگ نشستم رو صندلی مدیره داره بهم لبخند میزنه میگه دخترم چرا اینقدر تو با خانوم عشینی بدی!؟ -_- من گفتم من خانوم!؟ ما که عاشقشیم کی گفته !؟ |:

خانوم عشینی برگشته میگه تو همین الان اون بالا بهم گفتی چته ||: گفتم خانومی عشینی!؟O_O هیسسس بعدا باهم حل میکنیم لازم نی که بیایم وقت خانوم مدیر رو بگیریم که بیاین بریم بالا |: بوسش کردم و هیچی دیگه رفتیم بالا یکم پاچه خواری کردم و خانوم عشینی هم باهام دوست شد ||:

این بود قصه ی ما شب بخیر ||:

آخرش نفهمیدم کیف آوردنم چه نقشی داشت ||:

از این مدیر باحالا دوست دارم ولی فقط سوم راهنمایی مدیر خوبی داشتیم.
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~ ، کیمیانا
آگهی
اااااااااااااه سلام کردماااااااااااااااع...
همتون کورید...اییییییییییییشAngryAngry

سارا..کورع
ایمان کورع
عرفان کورع
رکی کورعBig Grin

ببخشیدااااااااااااااااااااعBig Grin

الفرار....
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، کیمیانا
(15-03-2014، 16:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــــــرفــــآن ^_^
خـــــآلــه ((((:
آهنــــــگ جدیـــد زدبـآزی رو لـــطـــف می کــنــی؟ :4chs:

زدبازی هم شد رپ آخهSmile یه سری آدم سطحی نگر
بــده دیــگه لینکشــو |:
لــــــــدفــن (((:

اسمش چیه؟ یه دیس جدید اومده. زدبازی رو دیس کردن. طرف با خودش درگیره:|
وآلــآ منم اسمشو نمی دونم |:
لینک همونو بدع |:
:4chs:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، کیمیانا ، ~~SARA:HIVA~~ ، ERF@N
(15-03-2014، 16:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این مدیر باحالا دوست دارم ولی فقط سوم راهنمایی مدیر خوبی داشتیم.

مُدیر ما مُجرده خودش با ماشین خودش میاد و میره |:

خَـر پیـره فسیله هااا ولی شوهر گیرش نیـومده هنو :| ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【89】 124
 سپاس شده توسط کیمیانا ، ~~SARA:HIVA~~ ، ERF@N ، † αƖιєη †
(15-03-2014، 16:42).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا..کورع
ایمان کورع
عرفان کورع
رکی کورعBig Grin

الفرار....
سلام عزيز دلمBig Grin

سپاس شده توسط کیمیانا ، ✘v!☻lent girl✘
(15-03-2014، 16:44)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:42).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا..کورع
ایمان کورع
عرفان کورع
رکی کورعBig Grin

الفرار....
سلام عزيز دلمBig Grin
سلام عشقممممBig Grin
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(15-03-2014، 16:47).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:44)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا..کورع
ایمان کورع
عرفان کورع
رکی کورعBig Grin

الفرار....
سلام عزيز دلمBig Grin
سلام عشقممممBig Grin
خوبي !!؟؟Heart

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، کیمیانا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=95924&pid=1666909#pid1666909

|:
یارو چشه!/:
 سپاس شده توسط کیمیانا
(15-03-2014، 16:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:28)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-03-2014، 16:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــــــرفــــآن ^_^
خـــــآلــه ((((:
آهنــــــگ جدیـــد زدبـآزی رو لـــطـــف می کــنــی؟ :4chs:

زدبازی هم شد رپ آخهSmile یه سری آدم سطحی نگر
بــده دیــگه لینکشــو |:
لــــــــدفــن (((:

اسمش چیه؟ یه دیس جدید اومده. زدبازی رو دیس کردن. طرف با خودش درگیره:|
وآلــآ منم اسمشو نمی دونم |:
لینک همونو بدع |:
:4chs:

320:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl4.bia2rap20.info/Full/Sat/Satrap_Laanati-(Zakhar-Kosh)_320.mp3

256:

http://dl4.bia2rap20.info/Full/Sat/Satrap_Laanati-(Zakhar-Kosh)_256.mp3

128:

http://dl4.bia2rap20.info/Full/Sat/Satrap_Laanati-(Zakhar-Kosh)_128.mp3

64:

http://dl4.bia2rap20.info/Full/Sat/Satrap_Laanati-(Zakhar-Kosh)_64.mp3

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، کیمیانا ، † αƖιєη †
رَهـــآ|:
عزیزم ما چشامون سالمه این تویی که سلام منو نمیبینی کــــــور/:
من از همه اول سلام دادم):
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، کیمیانا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان