30-12-2015، 18:37
فرناز کیسه..
|
کل کل پرسپولیس و استقلال |
|||||
30-12-2015، 18:37
فرناز کیسه..
15-01-2016، 15:14
واقعا ترکیب استقلال خیلی بد شده
ولی پرسپولیس رو قبول دارم جدا از طرفداری کردن ولی پرسپولیس جوان گرایی کرده که برای اینده فوتبال ما خیلی خوبه
15-01-2016، 15:36
والا من موندم لنگیا میان تو بازی یا سالن مد؟؟؟؟؟
شما برین ب همون موهاتون برسین ک ی وقت خراب نشه.... راسی توصیه می کنم ک این بنگرو حتما نگه دارید تو تیمتون...اسباب خنده و شادی مارو فراهم می کنه... :hje: فقط SS
15-01-2016، 15:49
یکم واقع بین باش دختر
بازیکن های شما فقط عده انگشت شمارش به درد تیم ملی میخوره شما چرا به اینده فوتبال توجه ای نمیکنید؟ فوتبال که همش طرفداری و برد و باخت تیم مورد علاقتون که نیست یکم توجه کنید فوتبال ما به کجا داره کشیده میشه دیگه شده فساد و پارتی بازی ما باید طرفدار همه ی تیم ها و بازیکنان خوبمون باشیم تا در اینده تیم کشورمون جزو بهترین های جهان و اسیا باشه پس از همه تیم ها حمایت کنید و یک پارچه باشید چرا باید به تیمی که بازیکن خوب در تیم ملی داره توهین کرد؟
15-01-2016، 16:00
ببین پسر جان تیم ملی ما هیچوقت ب هیچ جا نمیرسه تا زمانی ک بخواد این بچه سوسولا رو داشته باشه.....تو یکی مثه فرهادو با اینا مقایسه میکنی؟
همین سوسولا باعث میشن ی سری بازیکنای خوبی که دارن وارد جامعه میشن هم بد بشن....الان مثلا علیرضا فکریان...اصن میشناسیش؟ ی پسر مودب و با شخصیت و با بازی عالی....تو تیم ملی جوانان...از بس ک مثبته اصن نمیدونس اینستا اینا چیه...ولی 2 سال دیگه بیا ببینش...مو میشه عین یک خروس....عفت کلام در حد جلبک و شخصیت در حد نخود فرنگی...
03-02-2016، 1:39
من 15 ساله پرسپولیسیم
دواتیشه هیچ وقت هم به تیم دیگه روی نمیارم پرسپولیس تیمیه برا خودش به نظر هواداری تیمای دیگه هم کاری ندارم
03-02-2016، 1:42
ی استقلالی اتیشییییییییییییییییییییییییییییییییی شدیداااااااااااااااااا.........
اگه بمیرمم لنگی نمیشم..........
03-02-2016، 1:47
میدونی چایی + استقلال چی میشه!؟
. . . . . . . . میشه چای کیسه ای ? نگو میدونستم که با سر میام تو دماغت. تا اکتشافات بعدی خدانگهدار
03-02-2016، 20:12
صرفا جهت اطلاع....خخخخخخخخخ قربونش برم ک عشق خودمه ......... ....... خب دیگه چیزی واس گفتن داری؟؟؟؟؟؟؟؟ گریه نکن عزیزم :ag54: s32:
09-02-2016، 21:20
اصن استقلال خوب
ولی از سبک بازیش خوشم نمیاد پرسپولیس واقعا عالیه
| |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|