امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [459]

(22-09-2021، 22:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:43)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری قیمه ها رو میریزی تو ماستا هاTelegh_01

نههههه راس میگمگگگگگگگ

دلت میاد رو حرف من حرف بزنی سهند؟ )):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
آگهی
(22-09-2021، 22:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههههه راس میگمگگگگگگگ

ینی من الماس نبودم؟ چوب بودم crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 22:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نگفتم تو چوبی -_- خودت گفتی ._.*
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(22-09-2021، 22:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:44)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا برو اونبال.

سلام مهو

به چه زبانی حرف میزنی؟ :|

مهسا ، مسا ، مسی ، مه‌ سا گفته بودن. مهو نگفته بودن بهم Telegh_01

زبونای بد بد

داییت خاصه
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 22:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تو چی گفتی
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 22:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به چه زبانی حرف میزنی؟ :|

مهسا ، مسا ، مسی ، مه‌ سا گفته بودن. مهو نگفته بودن بهم Telegh_01

زبونای بد بد

داییت خاصه

عی بی ادبببب

من الان هیچیو نمیگیرما حسین ._.*

(22-09-2021، 22:51)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تو چی گفتی

در واقع هیچی Telegh_01
 سپاس شده توسط Prometheus ، سهَ‌ند
(22-09-2021، 22:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:51)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس تو چی گفتی

در واقع هیچی Telegh_01

ای بابا یچی بگو خو
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 22:52)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2021، 22:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبونای بد بد

داییت خاصه

عی بی ادبببب

پس تو چی گفتی

در واقع هیچی Telegh_01

پ.خ بت میگم.

گیراییت اومده پایین یا دارم نامفهوم حرف میزنم؟
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(22-09-2021، 22:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در واقع هیچی Telegh_01

ای بابا یچی بگو خو

امشب حسش نیست ):

(22-09-2021، 22:53)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عی بی ادبببب

پ.خ بت میگم.

گیراییت اومده پایین یا دارم نامفهوم حرف میزنم؟

باشه. جرات داری فوش باشه udo

احتمالا هر دو. اخر شبا چه توقعی داری ._.*
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Prometheus
(22-09-2021، 21:38)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: امرو ۱۰ تا از خاطرخواهاتو دیدم ادرس میخواستن منم بلد نبودم کتکم زدن

عررررررررر!یکیشون فقط یکیشوبیاد مردو مردونه بگه بمولا زنش میشم Telegh_01
خجالت میکشن...یا نمد فازشون چیه!
میخوان توو لحظه ی اوج بگن ک رومانتیک شه یا یه همچین چیزی =))
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان