امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

حوصلم سر رفته 10
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(15-08-2021، 18:49)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 18:45)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اوفه دقیقا یعنی چی؟؟؟؟
کامل توضیح بده . رسم شکلم داشت بکش

هیچی بهش نگو بیاد فقط داستانم تموم شد بهت میگم اسکرین شات براش بفرستی. بخونه طفلکی داستانمو خیلی دوست داشت

ینی اوف عجب‌ پسر خاصی

بله خلی خاصم حواست باشه عاشق نشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(15-08-2021، 18:45)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 18:43)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووف

(15-08-2021، 18:43)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟
چیز خاصی هس بگو میرسونم
بزا وقتی براش مناسبه بیاد :]
هیچی بهش نگو بیاد فقط داستانم تموم شد بهت میگم اسکرین شات براش بفرستی. بخونه طفلکی داستانمو خیلی دوست داشت

تینا رو اذیتش نکن -__-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، βάરãɲ
(15-08-2021، 18:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 18:42)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق شدم رفت Telegh_01

نشوو لعنتی نشوووو فقط یه شعر برات فرستادههه طرف

خودشیفتگی هم عالمی دادTelegh_01
_
بعدشم من عشقم خیلی خاصه ..
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(15-08-2021، 18:42)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق شدم رفت Telegh_01
عاشق شدی ؟!
چرا؟!
این اشتباهو نکن .__.
 سپاس شده توسط βάરãɲ

(15-08-2021، 18:43)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووف

(15-08-2021، 18:43)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟
چیز خاصی هس بگو میرسونم
بزا وقتی براش مناسبه بیاد :]

نگو ^^
اوک
:}
(15-08-2021، 18:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا رو اذیتش نکن -__-

تو رو اذیت کنم؟Huh
پسر به این خوبی کجا دیدی که میگی من کسی رو اذیت میکنم
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-08-2021، 18:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا رو اذیتش نکن -__-

میبینییی‌ کاراشو

(15-08-2021، 18:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 18:49)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی اوف عجب‌ پسر خاصی

بله خلی خاصم حواست باشه عاشق نشی

دست خودم نیست ک چیکار کنم؟):
(:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، THEDARKNESS
(15-08-2021، 18:54)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا رو اذیتش نکن -__-

تو رو اذیت کنم؟Huh
پسر به این خوبی کجا دیدی که میگی من کسی رو اذیت میکنم

من خوب میدونم داری چی کار میکنی :>
تینامو اذیت نکن >.<
(15-08-2021، 18:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق شدم رفت Telegh_01
عاشق شدی ؟!
چرا؟!
این اشتباهو نکن .__.

شوخی کردم بهار جونم
منو چ ب عشق Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان