امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

(30-08-2015، 17:54)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 17:52)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 17:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 17:50)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 17:49)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خوبه

کدومش این یا اون قبلیه؟

جفتش خوبه ولي قبلي بهتر بود

الان عوضش میکنم(:

مرسي
خواهشgrou
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 124
آگهی
(30-08-2015، 17:54)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 17:50)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 17:49)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: برید درس بخونید
تو تابستون همـ ول نمیکنی ؟

نیمکت اول میشینی ؟ :||
شهریوره دختررر
شهریوررر
بترس از غروب 31 شهریور

به دلیل قد درازم اون آخر آخرا میشستم
چ دورانی Rolleyes

ارهـ cry girl

بوی گند ماهـ مهر :|

یه جوری میگی چه دورانی انگار پیر شُدهـ وقت مرگشه (: !

نقل قول: نه که تو نیمکت آخر میشینـی :>

همش یه سال نیمکت اول بودمـا >_< .. حالا هعی بزنش تو سر من -_-

تازهـ نصف سالمـ اون آخر کنار تو بودمـ مغزمـ ُ میخوردی (:
به خواهرم میخوام سرفارش کنم میز چندم بشینه
منو راهنمایی کنید لطفا!
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، eɴιɢмαтιc
(30-08-2015، 17:55)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَلاف گ.آ اومد برای همیشه پَس اَز چَند هَفته ._.!
(;

دخترم این پسره خوب نیست ؟  129f

بعدش دیگه نمیتونه به بزرگترش بی احترامی کنه :|

مندیگ واقعا برم :|
 سپاس شده توسط Silver Sun
(30-08-2015، 17:55)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 17:52)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 17:50)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2015، 17:46)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid='3049791' dateline='1440945806']

مخالفم:|

نظرت برام مهم نیست ننه(:

به مادرت  احترام بزار
هر چند به خونش تشنم Dodgy
نظر منم منفيه

باشه به نظر شما احترام می زارم پس بریم سراغ یه کیس دیگه|:

ناراحت ميشي
برات سخته؟
[/quote]

نه عیبی ندارهcry girl

(30-08-2015، 17:55)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(;

سلام
(:

(30-08-2015، 17:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(;

نمیدونم هر چی شما بگید(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: همش یه سال نیمکت اول بودمـا >_< .. حالا هعی بزنش تو سر من -_-

تازهـ نصف سالمـ اون آخر کنار تو بودمـ مغزمـ ُ میخوردی (:
اول راهنمایی نیمکت دوم بودی..ولی اکثرا نیمکت اول کنار من پلاس بودی..
سال دوم و سوم هم موقعـی که امتحان داشتیم میومدی اخر.. به اکیپ سه نفره ما میچسبیدی :>
امسال همکه اول بودی ..
رها به نظرت نماینده کلاسمون کی میشه؟|:
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
شما یک پیام خصوصی نخوانده دارید. فرستنده‌ی پیام: موتور MyBB - عنوان پیام: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ جدید در آکادمـی ومپــایــرز | vampires Academy(قسمت هشتم)

تازه میخواستم برم :|
من برم و بيام
دعا كنين بد بخ نشم
 سپاس شده توسط Silver Sun
نقل قول: به خواهرم میخوام سرفارش کنم میز چندم بشینه
منو راهنمایی کنید لطفا!
 دومـ ._.

اونقد خوبـه .. من امتحانش کردمـ :|
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_
(30-08-2015، 17:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(;

خوبـ ـه پِسر بسیــار GREAT ای اَست! :|
+
بسلامَت«
 سپاس شده توسط Silver Sun
(30-08-2015، 17:59)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: به خواهرم میخوام سرفارش کنم میز چندم بشینه
منو راهنمایی کنید لطفا!
 دومـ ._.

اونقد خوبـه .. من امتحانش کردمـ :|

245من میخوام پیش عمرانی بشینم  
 سپاس شده توسط Silver Sun ، eɴιɢмαтιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان